|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Мар 02, 2010 6:56 pm |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 11:30 pm Мнения: 118 Местоположение: Japan ^^
|
А аз се притеснявам, че ще свърши прекалено скоро. T____T Хмм, значи.. 1. Май започвам да харесвам Road/Allen. xD 2. Намразих скапания Хитлер и цялата Черна Организация. >_< 3. Обожавам последните три чаптъра. <3 4. Помислих си, че Мари всъщност е Канда и.. малко се обърках. O_O 5. Горкичкият ми Канда. ~ ~ ~ (ще ги убия тея, к**елета ) 6. Искам да гушна Канда. 7. Чудя се какво стана с Алма и с Innocence-а иии... се обърках! BUT I'M SO ADDICTED TO THIS MANGA, DUDE! - - - - - - - P.S. - В следващия чаптър непременно трябва да покажат как Yuu е убил Alma, чий спомени са вградени в Kanda ии.. коя е онази жена, тоест каква е ролята й? >.<
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Сря Мар 03, 2010 12:21 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
>,.<
It was disgustiiiiiiing ~ Ордена верно е гнусна организация, ама чак пък толкоз...Като си спомня как започнахме и къде стигнахме...От Суман насам тая невинност е няма толкова гнусното нещо. То като се замисля засега единствения ни екзростист, който имаме по системния ред е Крори...И Чожи евентуално, за генералите не знаем. Линали и тя се води рандъм синхронизирана, ама тя си е бъгава по дефолт.
Ален е роден с невинност, което само по-себе си е шарш, освен тва е и Ноа. Лави и буукмена са още по-шантави, шото не е ясно ка буукмените просто са решили, че треа са екзорсисти и е станало, нали треа те избере иносенса. Канда и Мари и те са сбъгясани, имплантирани, а у...Миранда мож да мине по надлежния ред, ама нея тряя я убият. Тия третите пък ептен нема да ги коментирам, поредния гаден експеримент...
Само не знам Канда как ше го спасят? И Алма, като тва не му е истинското тяло, защо и след убисйтвото от Канда, му го пазят? И с какво е толкова ценно чибито?
Роад и Ален не ми харесват особено, предпочитам го с Линали, за да може да я разкара от Лави кучката ><
А Ален...Вие страдате за Канда, ама той тва го е изживял и му е минало.Аз страдам за Ален. Не му стигаше крийпи окото и голямото сърце, ами още отвратителни неща трябва да види. Мангаката му еба майката, аз толкова психическо(а и физическо о.О) изнасилване на герой от бая време не бях виждала, а сега дори не се занимаваме с него, когато накрая стигнем и до неговата ноа да събудим и да се справя със своите проблеми, не знам как ше издържи ;////
Арта бавно започва да мяза на тоя на Юки. Аз бях чела, че Хошино й е фенка, ама не вярвах че ше почне да й следва стила...не се оплаквам де, Каори-сан няма нищо ново от бая време...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Съб Мар 06, 2010 12:25 am |
|
elizabeth99 |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Zenith написа: Роад и Ален не ми харесват особено, предпочитам го с Линали, за да може да я разкара от Лави кучката >< За тези ти думи или ще ми се извиняваш на колене и с няколко бири в ръка,или от мене повече фенарт/доуджин няма да видиш trigun написа: п.п. Нещо много сериозно почвам да се кефя на Road... Welcome to the club XD
Последна промяна Zenith на Нед Мар 14, 2010 3:49 pm, променена общо 1 път |
Reason: Са кво ма караш ти едитвам мненията ма! С тея гогантки гнусотийки нема как да минеш...Искам кучките далеч от Лави! |
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пет Мар 12, 2010 11:10 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Абе тая манга сигурни ли сте ,че е шонен... щот кат гледам само девойки я кльопат
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Мар 15, 2010 12:20 am |
|
DiaDora |
|
|
|
ами шоУнен, мен ми мяза вече на шоУжо... от Луната личи, че я пише жена... Жените са слаба ракия в шонен жанра - ИМО
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Мар 15, 2010 12:29 am |
|
DiaDora |
|
|
|
бе що да се караме, аз много я харесвам мангата, ама не ми прилича грам на шоунен, еле пък сейнен. ________________ Нали? Страшен е тоя. Заплюла съм си го и ще ходя до Япония да го издиря да пием чайче
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Мар 15, 2010 12:33 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Е ай са да не си вадиме характеристиките, на на шоуджо съвсем никак не мяза >< Черно, Линали е дразнеща, колкото почти вскяа средностатистическа шоуджо мадама, ама иначе няма никви елемнти. Просто, за да привлече повече аудитория има бишонение на килограм, които обаче страдат и биват измъчвани по всевъзможни начини. Ама и Реборна е фулмакс с бишонени.
Тама-чан е заплют от мнооо време, ама нейсе, момчето е класно, няма как.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пон Мар 15, 2010 12:42 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Хммм..... не е това ,че няма романтичен елемнт..Просто сюжета, въпреки битките и там задължителното количество излята кръв е поднесен некакси, абе...некакси кат за девойки. И съм сигурна, че не привлича момчешкия интерес толкова, колкото другите добри манги в този жанр. Неква хибридна ми е. И неква объркана напоследък. _______________ Хубуу, ще те пусна преди мен за чайче, след кат има линия. Лелеее, много го харесвам в гадни роли, много му отиват. Срамота колко малко време са му отделили в Гоемон. Щеше да бъде най-якия главен лош.Черна точка за сценаристите. Макар, че и Yōsuke Eguchi е страшен чаровник и мн си го обичам.Ама щеха да бъдат перфектните протагонист и антагонист.
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Нед Апр 04, 2010 11:16 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Тая глава - нищо особено. И сега кво? Тази мацка гадже ли му е била или майка? И що Алма откачи и искаше да избие всички?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|