|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 3:01 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
dikidera написа: Чудно, че никой не коментира..това е голямата новина в нета и доста се говори за това http://forums.mangafox.com/showthread.php?t=147704Голяма, голяма ама това просто няма как да ми привлече вниманието, отвратително е. Чаптъра беше интересен. Колкото и да се ежи Яма- джи нещо не ми пращи от сила като му го няма занпакоутоу, според мен.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 4:01 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
деди рулЗ бе ! ..закво му е тоа РужинДжакка въобще, след кат има мега-имбаво реятсУ ВВ= пастет Айзен да видим дали има back-up plan
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Мар 05, 2010 3:59 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Мхм, особено на тази страничка арта на дедето рулва Иначе жалко за Уандъруайс, толкова много неща загуби, за да може да неутрализира Рюджин Джака на Яма-джи, ама май го пребиха, освен ако сега не изкара някоя имбава карта от ръкава
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Мар 07, 2010 2:42 am |
|
nozo |
|
|
|
И кво стана, Укитаке и тоя с цветята паднаха без да покажат бан-кай, сега на дядото му запечатаха меча, т.е. едва ли ще видим и неговия, мисля че го написах преди време, няма да ни покаже ултимативните сили на най-силните, но може би ще е по-добре. И сега Кубо си взимал почивка да мислил как да развие битката, че то аз като разглеждам, ми е ясно какво ще стане горе долу в следващите 4-5 глави
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 11, 2010 12:30 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
В крайна сметка доказаха че Айзен не може да предвиди абсолютно всичко, което доста ми хареса
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|