|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 12:17 pm |
 |
Valk0v |
|
 |
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Уоууууу WB определно е най-силния мъж в света (е беше  ) Смачка с два удара Акайну, с един удар преби черната печка Си помисли, че е много силен а, у и бам ББ го разби за секунди. Ако наистина ББ не беше намушкан сумати пъти и беше в best condiotion черньо щеше да умре за стотни от секундата. Хареса ми и че ББ и Рожър са били приятелчета, как си лафеха Нямам търпение за следващия чаптър. Ейс, ББ - умряха, предполагам това е края на ББ пиратите. Няма да се учудя ако Марко, Джоуз (ако е жив) или някой от топ командирите сега да стане част от екипажа на Лъфи. Все пак ББ го призна (или с такова впечатление останах аз). Ще последват Лъфи, заради това което са били Ейс и ББ, тоест ще видят Лъфи в тях. Ооох размечтах се ОТЛИЧНА ГЛАВА
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 1:55 pm |
 |
Rampage |
|
 |
|
Един достоен за уважение човек.Толкоз по въпроса.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 3:55 pm |
 |
Logrus |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Mangafox имат най-добрите онлайн сканове + че техните могат да се уголемяват, което е ужасно удобно за двойните страници и ситния текст там. Мисля, че и превода беше с малки разлики, но не ми се сравнява точно в момента. В крайна сметка много клюки изплю ББ, но нито една сериозна приказка - какво точно му е казал Гол Д. Роджър. Колкото до това дали са били приятели - не, не са били, но на смъртно легло (така де) Роджър се е отбил да изпие по едно питие с най-големия си съперник. Типично в стила на всяка приказка
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
 Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 4:06 pm |
 |
mad73 |
|
 |
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 5:38 pm Мнения: 932 Местоположение: Велико Търново
|
Logrus написа: Mangafox имат най-добрите онлайн сканове + че техните могат да се уголемяват, което е ужасно удобно за двойните страници и ситния текст там. В mangastream също са добре направени двойните станици и излизам много по-бързо от onemanga.com и mangafox.com Иначе чаптъра направо ме зарби.Аз изкам да разбера колко силни са станали нашите след като ги разделига от доста време не са ги показвали.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 4:44 pm |
 |
Valk0v |
|
 |
|
Logrus нямах предвид, че са първи приятели, а "приятелчета" нали се сещаш buddies Видяхме същата сцена и преди, само че между Рожър и Гарп iRoNWill Аз пък си мисля, че сега е най-удобния момент за всички пирати да избягат - след като черния излезе с 4-5 пирата от левъл 6, за които света е забравил и трябва да останат забравени - мисля, че всичките им ресурси ще отидат там - да хванат именно черните пирати. Все пак единия от маринките си го каза в прав текст
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 4:49 pm |
 |
loader |
|
 |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
iRoNWill написа: М/у за всички тези чаптъри колко време мина от както Кума им плесна по един...  Седмица-две Valk0v, ББ като беше такава сила, сигурно само Йонко-тата са се осмелявали да се бият с него. Най-много и сега да стане нещо такова - Шанкс(+) Кайдоу(+) другия йонко (нали бяха 4 с ББ?) да нападнат ЧБ. Но някой друг едва ли, поне не в скоро време.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 7:32 pm |
Hajutze |
|
 |
|
Ако изобщо ще го нападат НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ смисъл и тримата да го нападат ... 1 е достатъчен.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece  Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 11:40 pm |
 |
Valk0v |
|
 |
|
Да, най-вероятно Шанкс ще успее да го смаже. Когато се биеше с Ейс му каза, че разчита прекалено много на логиата си и заради нея загуби. А сега какво стана - скочи на ББ с силното си плодче, мислейки се за недосегаем и си получи звучния шамар - смисъл черньо беше този, който този път разчиташе прекалено много на плода си. "Zehahahahaha"
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|