|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 28, 2010 7:08 pm |
Kakkashi |
|
|
|
Много ми хареса 484 чап Супер.Дано в следващия чап не се появи Мадара и да отведе Саске с него
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 28, 2010 10:40 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
E Саскето нали ша кУлабира от изтощение,анемия и преумора ако не се случи тва...
Да не говорим, че дигна диоптъра и пусна бая кръв вече от прекален абЮз на МШ.
Време е да се оттегли от сцената.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 10:15 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
AАко почнат пак с приказките, ке умрЪ xD Тамън се надъхах не му ли свърши чакрата бе оО как произведе сусано? оО или както му се казваше....wtf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 7:24 am |
|
DiaDora |
|
|
|
485 картуна ---> бла бла бла, както и се очакваше..... сега ша тръпнем в очакване на 3тия избор и Мадара най-сетне да дойде да си събере храненика...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 10:50 am |
evip |
|
|
|
Аз мислих,че русият провал поне ще спомене еро-сенин,как е искал да отмъсти на Пейн,но не го е направил и е спечелил,а той напълно изчерпаният автор ми вмъква някакви глупости,които ги е нямало и сега се е сетил да ги вмъкне Както оная простотия с оная очилатата и мечката преди 2-3 чапа Дефакто Джирая е нищо в сравнение със Саске,дори една плюнка не е И тоя Саске ще кажеш на предна ли,на задна ли го е дал,малко разяснение да даде Кишо защо иска да го върне Наруто,освен щото са бест френдс по необяснима причина Само да имаше някаква причина за всичко това и нямаше въобще да ми е толкова противна тази манга
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 11:51 am |
|
sasuke_fen |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
evip написа: И тоя Саске ще кажеш на предна ли,на задна ли го е дал,малко разяснение да даде Кишо защо иска да го върне Наруто,освен щото са бест френдс по необяснима причина Само да имаше някаква причина за всичко това и нямаше въобще да ми е толкова противна тази манга Наруто смята за приятел Саске, защото е като него. Нали всички са го мразели заради лисицата, а и Саске е бил сам като него. А и нали бяха в 1 отбор. Наруто каза, че винаги е искал да бъде като него. Когато се биеха преди, когато Саске отиваше при Орочимаро май беше, нали каза на Наруто, че му е най-добрия приятел. Освен това Наруто иска да му помогне. Затова са приятели или поне аз така си мисля. Иначе чаптъра наистина беше зле. Само си говореха неща, които и преди са казвали. Дано следващите са по-добри.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|