|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 7:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown III - Кръг III - Финал Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 3:52 pm |
krumisimo |
|
|
|
Ааа... Нарочно шоудауна не завършва с един месец по-напред... Тогава щеше да е твърде очевидно и затова сега (1 март)... Бравос на Реви-чан! Едит: Кандидатките ми взеха, че спечелиха PS и тука, и в манга раздела... SWEEEEET!
Последна промяна krumisimo на Съб Мар 20, 2010 8:42 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown III - Кръг III - Финал Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 9:11 pm |
Shizuka |
|
|
|
Моята любимка спечели => доволну~ ^.^ (h)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown III - Кръг III - Финал Публикувано на: Вто Мар 02, 2010 10:26 am |
|
Kyuraku |
|
|
|
Хъх, гледам предните страници и виждам, че Horo печели и после разбрах, че е шега. ;/ Тази постъпка на dadadda ме постави в силен емоционален шок и депресия. Може да ми се компенсира като ми прати пресни доужинши на Horo по e-maila или да ги качи в doxa и да ми прати линковете на лс, мерси.
Иначе от целия конкурс съм малко разочарован, че толкова малко хора гласуваха и че имаше толкова малко кандидатки. :/ Относно победителката, радва ме Ревито, ама мисля, че този конкурс трябваше да го спечели някоя по-крехка героиня. Айде интересно беше, дано догодина пак да направите. ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|