За съжаление преди няколко часа се появи сериозен проблем с базата данни и всички торенти бяха изтрити. Поради технически проблеми няма достатъчно нов backup и затова решихме торентите да се качат наново, вместо да се качва стара информация. Лога само за днес е над 600 MB чист текст и преглеждането му ще отнеме много време, за да се разбере какво точно е станало.
Всички анимета ще бъдат качени наново в complete пакове, а не поотделни епизоди както бяха повечето досега. Моля ъплоадерите да помогнат и да качат торентите си наново.
Всички регистрации, коефициенти и т.н. трябва да са се запазили.
Изключвам вградения форум. За RESEED има поле на главната страница, където торентите които имат нужда от такъв се появяват автоматично. За да си поискате някое аниме, използвайте раздела "Искаме (Anime)" в главния форум на сайта. Съответно за игри, манга и т.н. използвайте съответните раздели.
Заглавие: Re: Частичен рестарт на торентите [updated]
Еми ейся си пускам музика и подлвепвам реъпването..... И пак описания наново..... Год дамн ит!(и ся темичката ни на ъплоадърите модератори си замина.... 200 страници чист смислен спам РИП)
По хардовете ми се търкаля към 100 гигабайта хентай, обаче не е истина как ме мързи да си играя да качвам + още към 200гб аниме. Освен ще почакам хората да направят торентите а аз да се присъединя към сийда
Заглавие: Re: Частичен рестарт на торентите [updated]
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения