|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 7:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown III - Кръг III - Финал Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 1:38 am |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Хмм, браво на вас. истинския победител е Хоро. и пак ще кажа ---> welcome to the RHK.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 1:42 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
HepMu написа: вие у ред ли сте???!!! аз - НЕмалий... имам чувството, че за дето съм решил при равенство да има такъв златен гол ще отнеса доста псувни по мой адрес CLC: Ти реши - аз дадох глас. Въобще с двата крака сме вътре XD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown III - Кръг III - Финал Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 1:52 am |
krumisimo |
|
|
|
Явно не може се излезе на глава (facepalm)... Честито тогава на Хоро... (а от трибуната се чува: "Мафия! Мафия!")
Последна промяна krumisimo на Пон Мар 01, 2010 3:49 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown III - Кръг III - Финал Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 1:58 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
HepMu: пак ли почнахте с тез теории за световната конспирация Не съм хванала да измислям "схеми" за нещо толкова несериозно И не, не съм следила резултата нито в единия Showdown, нито в другия Showdown За да е "честно" А чакай никой няма да ми повярва .... I FAILED >.< ~ btw Ако бях гласувала за едната от двете с равен брой гласове, пак щяхте да ме обвините, че мод дава последния вот мрън~мрън~мрън
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown III - Кръг III - Финал Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 2:37 am |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
бе за конспирация не знам, обаче за пореден път съм убеден в тъпотията, която се излива в този форум. Нищо лично де Анкети, вотове, АсАА, колизеуми ... изобщо всичко е под всякаква критика. и понеже "шефа" не се сетил да напише т'ва ... "очеизвадно правило" в началото на темата, а просто го решил ей така накрая... мда. ПП Той нали и Лави ОЧУДВАЩО в последния ден се сетиха хората. то дори е жалко да кажеш нещо против, заради един рисуняк. Но, защо изобщо се правят такива турнири, като абсолютно всеки един от водещите може да си изсмуче нещо от пръстите в последния момент и да направи така, че "еди-кой-си-чан" да спечели ? и дори да не го спомене нито веднъж, като предварително правило ? не пппфффф, на кой му трябва да знае Поне се посмях доволно а, да и един въпрос - тези неща се водят честни виртуални компетиций за глупаци, като нас да си слагаме гласовете, нали ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|