Регистриран на: Вто Мар 04, 2008 10:29 am Мнения: 666 Местоположение: Stuck (Between)
Higashi, Ippo, Darker... abington boys school ми е адски любима банда, а и анимето ми е любимо, но пък Oasis също са направили страшно парче, да не говорим за ор-а като цяло... пфу-у-у Все пак ще е Higashi...
Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 3:50 pm
velush
RideBack-ът има най-великото интро за всички времена. Обаче самото аниме ме разочарова.
Иначе Railgun-ката, Darker-ът 2 и K-ON бяха доста близко до перфектното.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
Заглавие: Re: [: AsAA 2009 :] Best Opening/Ending
Публикувано на: Нед Фев 28, 2010 11:15 pm
anime_fanz
Регистриран на: Пет Авг 21, 2009 6:04 pm Мнения: 20 Местоположение: Русе, България
Darker than Black: Ryuusei no Gemini
_________________ "There is nothing either good or bad, but thinking makes it so" - William Shakespeare - "What doesn't kill you can only make you stronger"- Friedrich Nietzsche - "I'll continue to move forward until the day I die"
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения