|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 28, 2010 11:37 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Кума действително изглежда непобедим, отваря се на човека-светлина все пак.. НО Магелан също е неописуемо мощен... Хакито не побеждава Логия, но благодарение на хаки имаш възможността да удариш логия... и от там вече си зависи от хакито...
Белия нокаутна адмирал с един прав десен, а Буда и Кучето са на неговто ниво най-малко. Маринките имат още от къде да берат душа...
Шанкс ше видите, че теорията ми е вярна и е паднал от Кайдоу, а и да не е - едва ли е по-силен от Черния в момента особено.
Гиганта от екипажа на Черния си е на 6ти левъл кафез, там си имаше някви с размерите на Сеул поне... макар, че вече нз точно съразмерностите как са. Тоя е с размерите на Оз или?.... ако е кораб, както предполагам, би трябвало да е плодче все пак...
И дам, Черния е по-арха-енеми, отколкото Горосей... ония някак са ми твърде далеч от действието...
Принципно би било чудесно ако Луфи наследеше Марко и Джаус сега, ама... няма да стане ...освен ако Черния не наследи маринфорд, което ще е disturbing >.<
А Сенгоку е БУДА, да, и плода му е мн повече от КОЗА най-вероятно, но е твърде готин, че да го показват на тоя етап...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 1:21 am |
|
Pinko |
|
|
|
Хехехе новата глава най-накрая показа някаква развръзка, надявам се от тук нататък ще тръгнат по-нормално нещата. Белия къв готЯн е бил като млад Обяснението защо се е спрял до там докъдето е ми стига и беше достатъчно приемливо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 04, 2010 1:39 am |
Hajutze |
|
|
|
Мисля да спомена само ... и ето до колко е силен ЧБ ... С половин лице и един господ знае какъв % от нормалната си сила ББ го свали с 1 удар и с още толкова щеше да го довърши.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|