|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 4:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Подготовки за Бункасай 2010 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 27, 2010 1:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=434_1389131157.jpg) |
IvanTheChemist |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Кога е по-важният въпрос
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Подготовки за Бункасай 2010 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 03, 2010 4:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4662_1373627888.jpg) |
Reindgar |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 17, 2006 7:53 pm Мнения: 529 Местоположение: Варна/London
|
както се вика продалжаваите в същия дух Brolly-san ще се видим и тая година сигорно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) няма отърване от варненци ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) P.S. новите попълнения изглежда ще са обещаващи дано да съберете доброволци за тях gambare
_________________ There is a painfully noticeable difference between having a dream and a dream having you.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Подготовки за Бункасай 2010 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 14, 2010 9:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4372_1700619078.png) |
Zakero |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
аде бе Brolly определете някаква дата ,че така неможем да си изберем ние защото има някви упасения да се доблират датите. Кажи ми веднаж да винаги кога е че да може да почваме и подготовката за нашия.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Подготовки за Бункасай 2010 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 8:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=32142_1277461110.png) |
Violence |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Фев 15, 2009 9:30 pm Мнения: 125 Местоположение: Там, където ти никога няма да бъдеш...
|
Shi No Tenshi написа: Ама много ме затруднявате така с тия близки дати със Свищовския >< Кое те притеснява? Свищовският е на 15 май, Търновският на 29 май Аз ще съм и на двете, с още 3-4 приятели. Надявам се да е забавно. Ще ми е първия път и се надявам да не се прецакат нещата, както обикновено е ставало преди. Даже мислим да правим една приятелка на Луис от Зеро но тсукайма
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Подготовки за Бункасай 2010 ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 01, 2010 8:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18673_1270139918.gif) |
Shi No Tenshi |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
Violence написа: Shi No Tenshi написа: Ама много ме затруднявате така с тия близки дати със Свищовския >< Кое те притеснява? Свищовският е на 15 май, Търновският на 29 май Аз ще съм и на двете, с още 3-4 приятели. Надявам се да е забавно. Ще ми е първия път и се надявам да не се прецакат нещата, както обикновено е ставало преди. Даже мислим да правим една приятелка на Луис от Зеро но тсукайма ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) Еми тия месеци парите не са една от силните ми "страни", въпреки че и двата града са ми близо... Тъй или иначе, на Търновския си ходя всяка година, ще си дойда и сега ^^ Издирвам си и място за спане, по принцип. Тъй че някой да препоръча някоя евтина квартира, която ще събере не само мен а поне още един човек? @Sparda Dante, от къде си, ако не е тайна?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|