|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 21, 2010 10:07 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Akuma-kun написа: хмм съмнява ме това да е монстъра от Florian Triangle в анимето и в мангата дават само намек за него .... Едит: Такам поразрових се из някой източници на инфо тук и разбрах имената на "новите" членове на екипажа на Blackbeard Ъъ... съмнява те да е кое по-точно? Абсолютно не присъства на сцената в момента, това стана ясно вече... .... Дъъ.. шест мнения нагоре 0= Yper написа: относно смъртта на Ейс - не чувствам абсолютно нищо Ми аз също... толкова набързо изпляскана смърт дори лошите не са имали до сега. А и все още съм твърде скептичен поради детския акъл на Ода, че изобщо някой може да мъртъв... deathrazor написа: http://dl.dropbox.com/u/4012790/Pictures/OP575/op575-4.jpg Мориа го открадна Че той не е там отдавна (?) Не тряя ли да е до кораба, с който нахълта... Logrus написа: Форианското чудовище -> Сеул ... майкоооо То едва ли е ЕДНО нещо, ако е нещо живо. Според мен е някое активирано древно оръжие, поради което целия Флореански триъгълник и съществува... но са поне 3 глави там.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 21, 2010 6:07 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Спокойно!!!Нали знаете,че Ода е магьосник-все ще извади нещо от чувала с хитрините.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 21, 2010 6:52 pm |
|
altostratos |
|
|
|
Всъщност ЧБ е най-силния герой в цялото аниме щом Magellan не можа да го убие.А за неговото появяване мисля, че знам защо го.Ако претрепи ББ може би ще запази титлата си, а в същото време ще има нови членове на екипажа си, но това е само мое мнение.А за Лъфи...според мен е нормално да се депресира, колкото и тъп да е осъзнава, че брат му вече го няма, и единственото, което остава е да бъде измъкнат от бойното поле (От Ханкок сигурно).Очаквам грандиозна битка между двете бради дано покажат истинска битка.
Ако някой герой притежава Haki върху него може да не въздейства devil fruit user.Ако е така това означавали, че и ЧБ е „уязвим” срещу haki user’s?
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 21, 2010 7:27 pm |
Hajutze |
|
|
|
altostratos написа: Всъщност ЧБ е най-силния герой в цялото аниме щом Magellan не можа да го убие. Нищо против ЧБ само дет в случая Шириу (или както се кирилизира) му даде анти-отрова, иначе щеше да се гътне съвсем спокойно.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 25, 2010 10:23 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Тц, тази седмица няма да има нова глава, заради което целокупния български народ страда, или поне тази му част, която чете ОП. Здравейте на всички, след поредната огромна пауза през, която само следих дискусията отгоре-отгоре реших и аз малко да се включа. Чернобрадия яко се нагруха, а . Стана много лошо за маринките, замениха Широхиге с Курохиге, което май освен за тях, е лошо и за всички останали (и най-вече за приятелките на Кейми). Въпреки всичко, от момента, в който се надяждаха с Лъфи, Чернобрадия ми легна на сърцето. Имаше някакво усещане за "arch-enemy " . Та да се върнем на нагрухтяването. Макар, че никъде не става ясно кои пирати точно са се присъединили към екипажа на Тийч, можем да предположим, че са именно гадините, които са били опасни, дотолкова че да се опитат да заличат следите от самото им съществуване. Явно всички освен рогатия са от ИД, а той много ми прилича на "русал", така че до доказване на противното, именно за такъв ще го смятам. В тази връзка - искам Джимбей за накама . Иначе, до преди известно време, макар да имах своите резерви, мислих че Лъфи все по някое време ще стане най-голямата имба в света на ОП. Вече не виждам как може да стане. Смятах Аокиджи за някаква машинка, а той май ще дойде най-слабия адмирал . Силата на Сенгоку сигурно не е просто някаква ламерска прическа, въпреки че друго от нея не видяхме. Шичитата също не са съвсем без сила, а Кума е непобедим (лични пристрастия). Другите предстои да ги видим, но ако хаки не е > от логия и ако наистина не я неутрализира на Лъфи му е спукана работата. За сега май не ни остава друго освен да почетем края на една епоха - тази на Широхиге. Ще ни липсваш ояджи (без много драматизъм, без теб ще ни е по-забавно със сигурност).
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 25, 2010 10:32 pm |
dataa |
|
|
|
Незнам за вас,но на мен ми е много чудно тоя гигантски пандизчия къде в панделата се е крил.Как мислите дали е "плодник"или е бил в по дълбок зимник.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 26, 2010 12:28 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Logrus написа: Шанкс Никога не можеш да си сигурен, малар аз силно да се надявам, че именно пацифиста е най-мощния. Обаче Шанкс и той няма много място, той е от едно покеление дето е ни нагоре, ни надолу...хем Роджър, хем младите....
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|