|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Oguri Shun Публикувано на: Нед Сеп 06, 2009 10:30 pm |
iordanka_h.s |
|
|
|
Вярно,че за сега съм изгледала само 2 сериала с очастието на Огури Шун,но съм тотално влюбена в него.Толковае сладък... Радвам се,че има тема за него,в която има толкова линкчета.Ще ги прегледам скоро..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Oguri Shun Публикувано на: Вто Сеп 15, 2009 11:07 am |
|
Mia - chan |
|
|
|
iordanka_h.s написа: Вярно,че за сега съм изгледала само 2 сериала с очастието на Огури Шун,но съм тотално влюбена в него.Толковае сладък... Радвам се,че има тема за него,в която има толкова линкчета.Ще ги прегледам скоро.. +1
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Oguri Shun Публикувано на: Нед Фев 21, 2010 2:26 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Какво стана с Tajomaru DVD-to излезе преди няколко дни, ама още не съм мернала някакви линкове, или поне не в сайтове, които ми се отварят....
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Oguri Shun Публикувано на: Нед Фев 21, 2010 2:47 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
По сайтовете пише, че доставката отнема 1-2 дена. Още поне ден за рип. Така, че ще трябва да почакаме. Видях и че Kamui Gaiden е излязъл в подажба на 17, но и него още го няма. Жалко, че и двата филма излизат без английски субтитри.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Oguri Shun Публикувано на: Пон Мар 08, 2010 5:26 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
Azumi 1, 2, Kisargi, Django, Tokyo Dogs, Yume wo Kanaeru Zou (Special), Aikurushii, Gokusen, GTO, IWGP, Stand Up!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|