|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 21, 2010 4:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Wind_Falcon написа: Е как ще троля после в темата коа не съм ги гледал еповете? хммм, това как да кажа не спира половината население на /а/ altostratos написа: От целия епизод едно нещо много ме заинтригува.Колко пъти си е чупил костите? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) мнооого. мен по-скоро ме заинтересува как са престанали да се чупят... не трябва ли като са се чупили толкова пъти да продължат да се чупят? Thaumaturgist написа: Между другото, в уикипедията пише кой кой е в чата. Случайно попаднах на това, докато си рових. А иначе новият епизод ще го гледам малко по-късно и ще споделя мнение за него, след като някой пише след мен, за да не става двоен постинг. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) here ya go
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 21, 2010 11:46 am |
krumisimo |
|
|
Знаех си, че тези взаимоотношения на Шизуо и Изая са тръгнали от гимназията... erejnion написа: Изая нещо почва да ми е по-противен отколкото ми бе в началото... You got that right! И без да съм в обувките на Шизуо, ми се приисква да хвана един пътен знак и да му го забия между очите... Thaumaturgist написа: Какво да чупи повече, костите му сигурно са станали на подвижна маса от прах Може освен свръхчовешка сила да има и супер-бърза регенерация на костите... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Едит: MeTaL_HeArT, остави се... И аз взех, че толкова хубаво се наспойлих от най-различни места...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 5:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5050_1356211206.png) |
Thaumaturgist |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Серти? Не е ли Селти? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Уж така си пише в субтитрите, а и го произнасят Селти Както и да е - МНОГО груб епизод, който както винаги омеси няколко паралелни нишки на историята - учениците, Шинра и Селти (и нейните кулинарни възможности ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) ), абе въобще - супер епизодче А руснака колко откровено каза "не" в парка на нашия човек ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И видовете сушита радват Нямам търпение за следващият епизод, явно още повече ще се задълбаят нещата с организацията и нашата фея-мотористка
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 10:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Цитат: Не е ли Селти? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Уж така си пише в субтитрите, а и го произнасят Селти Ми при японците не може да се знае - те си заменят L с R и обратно, когато им скимне (е, сигурно има правило, на не го знам). Човек трябва да знае истинското име (а не знам дали има такова ирландско име - Селти). Дори тогава не е сигурно какво са целяли, примерно Аркрайт или Арклайт (като съкращение от Arc Of Light) Примерно имаше голяма полемика за главната героиня в Black Lagoon - Леви ли се казва или Реви...по едно време я произнесоха Ребека и стана ясно, че е Реви (макар че аз имах съмнения за Ребека Леви ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ...ама тя била китайка...)...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 01, 2010 7:21 pm |
![Аватар](http://www.mehanata.org/forums/download/file.php?avatar=80_1359029832.png) |
Jeanne |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
velush написа: Ми при японците не може да се знае - те си заменят L с R и обратно, когато им скимне Не си го заменят когато им скимне. В японския няма звук "л", затова им е трудно да го произнасят и вместо това ползват "ra", "ri", "ru", "re", "ro". Колкото до анимето става за гледане, 7ми еп ми беше най-интересния досега и мислех, че с него почва интересното, но нещо много бавно ми върви...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 06, 2010 2:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
as for that, нямат и звук "р", а е някъде по средата. иначе, за епизода, тази голяма сестра дразни. жестоко дразни. Изая даже по-малко. малкия и брат е просто тъп. Иначе... безименното момиче защо толкова се дърпаше? все едно. май просто е хронично паникьосваща се. Саунтракът рулираше ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) и Шизуо рулираше още повече ![=))](./images/smilies/=)).gif) не, просто тази него битка беше върхът. Следващият епизод обещава да е супер интересен. Рюгамине най-сетне се напъха в глупостите. Интересно Анри в каква връзка с всичко това ще я напъхат.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 07, 2010 6:45 pm |
krumisimo |
|
|
Така ми се стори или Скар-гърл (нз как да я наричам) си разменаше SMS-и с Изая? ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) И не мислех, че ще я чуем да говори... Хареса ми как Изая тийзваше сестрата на Сейджи, който пък се опита да победи Шизуо с химикалки (boy, that was a lame performance)...
Последна промяна krumisimo на Нед Мар 07, 2010 7:12 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 07, 2010 7:05 pm |
krumisimo |
|
|
Да, колкото и да ми е в трън в очите (не чак като на Шизуо), трябва да му се признае, че е няк'ъв гений... Дори и без да гледаме уменията с нож и боравенето с техника, само по дъската, която си беше наредил (шах+шоуги+чекърс) може да си правим изводите... Отделно Селти (вече с "л" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) се чудя какво ще прави ако евентуално се добере до Скар-гърл... Ще й резне ли главата и ако да - дали след това ще иска да си я сложи на раменете или ще си я носи под мишница... ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) Хубавото е, че нещата вече почнаха да се заплитат...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 08, 2010 1:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Аз съм доста назад с епизодите та няма да ги коментирам за момента. Но трябва да се отбележи, че плакатите на "филмите" (анимета) в 7-ми епизод много ме зарадваха.Така де беше приятно да видиш познати заглавия рекламирани по този начин. Не, че и в други анимето го няма, но тук просто ми хареса изненадващо много ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (може би защото рекламираните анимета ми допадат ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|