Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 10:29 am 
Аватар

Магелан е особен случай = пазач на най-страшната тъмница, брутална имба и същевременно неспособен да я напусне ... нали се сещаш кой ще го чака да сере 20 часа от денонощието :? И точно тогава Магелан беше много ядосан :lol: (когато свали ЧБ и целия екипаж ... абе аз що пиша чч,като е чб :P )

нещо ужасно тъпо забърсах от уикипедия

бахти тъпия спойлер за Джимбей, ако може да се вярва на написаното :doh: По-скоро съм склонен да му вярвам, отколкото да мисля, че е някаква фенска неразбория

Zenith написа:
Само дето Черния е лъгал ББ години наред, има най-злата логия, направил е белега на Шанкс без още да има плод, явно се е измъкнал от Магелан, който дори Иванков не успя да победи, прибрал е нови убер-имби в екипажа си...Мдам, къде ли се вписва в скалата на имбавостта? :shock:

да добавим ли, че има волята на Д в името си? Че е неустрашим като всички тях + че има опит сравним само с този на Гарп и Драгон. Че физическите му сили са по-големи, или поне равни на Гарп, а той е ГОЛЯМ. Че има екипаж, който съперничи на всички познати ни екипажи... да, дали не е силен :D

Последна промяна Logrus на Пет Фев 19, 2010 10:32 am, променена общо 1 път

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 10:30 am 
Аватар

Ohhhhhhh, the plot is thickening! :lol:
Добра си беше главата, въпреки че наистина много ме дразни тоя Blackbeard и не мога да трая да го гледам, ама какво да се прави. :confused:

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:06 pm 
Аватар

Сам по себе си черния е уебр якия герой...Той иска да е крал на пиратите, следва мечтата си, има си своите радости и несгоди, но за разлика от наивния ни и добродушен Лъфи, Мърльо е наясно, че ше се наложи много да си изцапа ръцете и да играе мръсно, защото пред себе си има не един или двама решени да го спрат, той е наясно и с множеството по-силни от него в уравнението, затова за ралика от нашия е чакал години наред, за да придобие нужната сила. Също така не е и тесногръд, беше напълно наясно със способностите на Ейс и го искаше, искрено, в екипажа си, нищо че знаеше, че е невъзможно. Черния сам по себе си е неспособен да служи на Белия, защото е волна душа. И бих му симпатизирала адски много, ако не ми утепа Ейс. Двамата се противопоставяха именно във факта, че за единия няма нищо по-ужасно да прекараш живота си в служба на друг човек, докато другия имаше нужда от семейство. Ейс не е бил слабохарактерен или раболепен, но определено не беше амбициозен. Мечтите му бяха от друг характер и там се сбълскаха с Черния. Уви, моят човек си го отнесе...за тва и беззъбото копеле отнася целия ми хейт.

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 1:41 pm 
Аватар

ох тая манга и 2000 чаптъра ще са малко да развият потенциала на историята

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 4:32 pm 
Аватар

Ми Черния е антигероя в мангата, и реално е един преобърнат Лъфи, мен ме радва адски много.

Чапа беше добър ама цялата арка беше просто глупаво измислена. Добри моменти - да. Имби седят и си барат хуя - също.

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 4:41 pm 
Аватар

А как да го направи иначе - все пак е манга и действието се развива на ~15 стр. Вари го, печи го ... няма как :? Тая много силни надежди (защото Ода ги заслужава), че в анимето ще бъдат добавени много "филъри" или иначе казано - замислени от Ода, но не показани моменти от битката. Тогава може да видим Розовото фламинго в действие, защо Марко се тутка като бабичка, ко се случва с Кроки и мр1, как мр3 е стигнал до платформата и тн и тн.

Определено след всяка следваща поява на ЧБ му ставам все по-голям фен. Още от онзи момент на острова преди Скайпия арката, когато разбра и хареса поведението на Луфи и Зоро, ме кефи. Това, че смачка Ейс ...е аз пък не му се сърдя :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 5:04 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

ShApEsHiFt3r написа:
4... само да го беше направил малко по- рано...... :?

А де, пущина. Ако забравиме 4 и всичките 400 предни чаптъра, може да се каже, че ОП кърти павашш с тоя чап... Мн як...
И все пак детския акъл на Ода и ония 400 предни чаптъра продължават да ме притесняват твърде много =/
Pinko написа:
Това Шонен Джъмп номер 14 какво ще рече , първата седмица от март почивка и евентуално около 10 следващата глава или по-късно ?

Ми сега бяхме на 12ти мисля, начи.. +2-3 седмици, да, около 10-ти може да има суров...
zlolub написа:
леле преди да покажат ЧБ си помислих,че тва големото е оная гад дето гътна Triler Bark-а.сещате се на края на арката.а инак чаптера ме надъха много мощно(лично мнение) :)

OOoooOoOooo фуцк, знаех си че забравям нещо... Имаш предвид Чудовището от Florian Triangle! То най ме погъделичка от цялата тъпа арка... как си се сетил само =D аз го забравих почти. Преди да покажат ЧБ, аз мислех, че Донкихоте е дигнал мъртвото тяло на Оз xD
lcool написа:
Справка - Абе Магелан не свали ли Черния с 1 удар ...

Факт, Магелан е от НАЙ-големите до момента.
Yper написа:
^ aми да, но явно ЧБ, не само не знаеше умението на Магелан, а и го подцени ужасно много

Мне, той е човек, който разчита на СЪДБАТА. Ама в най-буквалния смисъл, в който може да се прочете това изречение... Той просто върви напред, какво ще става е работа на съдбата за него...

Логрус, не разбирам за Джимбей целия тоя цитат какво му има >.<'

________________________________________ По-долу ще игнорирам момента, какви прошляци са оцелявали по невероятни начини до сега.... и ще приема хипотетично, че в ОП вече реално умират герои. Макар, че не го приемам още и всичко ми се вижда опропастено за което....
УУу, мн добър чап!
Корицата СМУЧЕ ^^
"Ще го защитаваме както защитавахме Ейс" СМУЧЕ ^^
One-hit-down WINNNNNNNNNNNNN :taz:
One-hit-half-face-out WINNNNNNNNN :taz:
Second-hit-MHQ-down WINNNNNNNNNNNNNNNNNZZ :taz:
Но Акаину е живи все още толкова способен, колкото и преди. Ако падне във водата би било удобно, ама...
Корея се надявам да прескочи трапа/Белия и да избяга докато може <3, силно се притеснявам за нея...
И стигаме до Асото в ръкава на Ода, което е решил да използва сега... а именно:
Имена, които ще се срещат 100% в бъдеще с гръм и трясък:
http://onepiece.wikia.com/wiki/Catarina_Devon - най-опасната жена, пленявана някога. 6то ниво в ИД
http://onepiece.wikia.com/wiki/San_Juan_Wolf "Colossal Battleship" San Juan Wolf - също толкова опасен тип, че е заличен от историята
http://onepiece.wikia.com/wiki/Basco_Shot "Mighty Drinker Basco Shot"

All 3 checked! Баско е големия с ракията, Катарина е огромната жокерка, Колосалния кораб е ония великан може би... Което ме оставя да се чудя кой е тоя най-в ляво. Дрилл мастър...

Тийч е в пълен контрол в момента. Маринките са го закъсали здраво.. Акаину и Кизару не могат да спрат Белия, ако реши - всичко ще разруши. Вече е мъртав така или иначе. Един от най-надежните, който може да го спре е Черния. С това и предателството му ще е завършено и самият той ще е свободен/непреследван герой. При което ако си реши, би могъл да се изправи срещу Сенгоку, но ако реши, може и да си остане под неговата опека, за това, че си е свършил работата като шичи. Естествено, на него едва ли му дреме за шичи-поста му, на него му трябваше само достъп до ИД...
Белия не вярвам да атакува от гняв/отмъщение... поне се надявам, че няма. Но от друга страна, може тук да се намесят Сенгоку и Гарп...

Колкото до Шанкс, още си държа на теорията... а бтв като казах теория...
ЧБ е в ИД за да вземе Уолф.
Белиомустак ще завещае мечтата си и волята си на Лъфи, при неуспеха си да спаси Ейс.
Шанкс ще бъде отстранен от Кайдоу
Аокиджи не е убил Саул, а го е замразил дълбоко и по някое време ще го събуди. Екипажа ще мине през Охара в някой момент от приключенията в новия свят.

Това си е 2/4 вече чекнати :> Предполагам скоро ще разберем за 3-тата, а 4-тата има време, първо екипажа да се сбере... Към горните тряя добавя теория за Флорианското Чудовище
ъъм... а кое действие ще следим от сега -> На бягащите пирати. ОП винаги е било центрирано около Луфи. В момента той е ТРУП, който го влачат далеч от бойното поле, съответно действието, което ще виждаме ще е далеч.
А какво ще стане с новия свят, зависи в момента само от Тийч....

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 6:29 pm 
Аватар

SayanMk написа:

Логрус, не разбирам за Джимбей целия тоя цитат какво му има >.<'

.

:doh: английския ми е скапан и помислих, че Джимбей ще умре 2010 година, тоест че са наели някой да го озвучава за епизодите до смъртта на Джимбей, а то се оказало, че озвучителят е починал :? лека му пръст

Форианското чудовище -> Сеул ... майкоооо :wow:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 6:42 pm 

ЧБ президент ! :rocknroll: Много ми харесва като злодей, цепи право напред, ако умре, умре, ако оцелее пак добре и не е както в другите манги да мрази от сърце Лъфи, просто преследва мечтата си и мачка всичко по пътя си + тва знае какво трябва да направи за да премине 1 стъпка напред ;)
Бтв. Искам Гарп all-out бой с някой !

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 19, 2010 11:43 pm 
Аватар

http://dl.dropbox.com/u/4012790/Picture ... p575-4.jpg
Мориа го открадна :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Фев 20, 2010 1:28 am 
Аватар

Макар че не ми е от любимците, няма как да не призная качествата на ЧБ, определено успя да ме изненада, пък и сега с тези нови членове на екипажа е още по-мощен. Абсолютно следва принципа целта оправдава средствата, което си е похвално, но в същото време ме дразни, защото целта му съвпада с тази на Луфи.
Още ми е трудно да прежаля Ейс и затова ми се ще да видя Акаину out of the game, но пък колкото повече врагове, толкова по-интересно. A ББ е някаква машина, Ода определено доказа защо е наречен the strongest man in the world, очаквах от него точно такава реакция. Но пък някакси неговата смърт ми се струва неизбежна.
Тц, тази история май ще ми вземе едни от любимците, смъртта на Ейс вече е факт. А Луфи ми е супер странно да го виждам в такава неподвижна форма, той винаги си е бил упорито говедо и като гледам сега как го изнасят като някаква статуя и ми е някакво некомфортно...
Догатки за по-нататъшно развитие не смея да правя, защото Ода винаги ни изненадва, но определено очаквам нещо грандиозно от ЧБ и неговия екипаж, все пак новите придобивки трябва да покажат потенциала си.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 20, 2010 10:01 pm 
Аватар

относно смъртта на Ейс - не чувствам абсолютно нищо; нито по някакъв начин да ми е тъжно, нито пък се и радвам; само знам, че Саказуки си ме кефеше веднага след като видях уменията му; започна да ме кефи още повече след като прати Ейс при дядо Господ

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2010 12:59 am 
Аватар

хмм съмнява ме това да е монстъра от Florian Triangle в анимето и в мангата дават само намек за него

Изображение

ама ддз може от мъглата нещо да е размита формата му.

Сега нз Лъфи как ше го вадят от депресията само да нема time-skip >,<

Едит: Такам поразрових се из някой източници на инфо тук и разбрах имената на
"новите" членове на екипажа на Blackbeard

Та.

:jester:

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2010 1:56 am 
Аватар

Аз имам сериозното усещане, че след три кутийки депреси, като се реши да се обърне внимание на Лъфи той ще бъде the same old baka, вярвайки че трябва да носи духа на брат си в себе си и бла-бла...Или ще е малко по-дълга депресия, но пак ше се стигне до това...някак си няма как да узрее.

МнениеПубликувано на: Нед Фев 21, 2010 2:18 am 
Аватар

На Лъфи му е крайно време да се освести, дори съвсеееем малко да не се държи толкова по детски пак ще е достатъчно...

Това е първата арка, която ми е наистина МНОГО интересна, другите бяха...малко по-детски според мен, но с такава градация се получава хубав ефект за сегашната история. Нямам търпения да видя как ще се развият нещата, от това зависи дали ще продължа да чета мангата (анимето) или ще ги зарежа :!: 8)

И Бялобрадият по-добре да не умира преди да раздаде още няколко дози справедливост :rocknroll:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 50 [ 741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]