|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 18, 2010 1:42 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Абе на тая битка и изтече срока на годност преди около месец. Защо още я продават?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 18, 2010 2:31 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
чуден чаптър първо (хаха) пиратите на Белобрадия, макар и пичове, са слабички горките Дори и Марко, дори и Ейс ... тука маринките спечелиха убедително. Но! Има едно "но" - татко ББ е машина и показа как трябва да се играе тази игра Видяхме и епик последния бос и неговия отбор - приемат се залози още от сега кой срещу кого ще се изправи в битка между екипажите на Чернобрадия и Мугивара. + сто на сто ще си имаме 10 човек и ние, въпросът е някой който сме виждали или все още не показан. Искаше ми се да има малко игра с плодовете, примерно като умре някой, плода му да се появява някъде по света отново ... най-вече ми се искаше една логия Виви в екипажа, но това са мечти еххх
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 18, 2010 11:26 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Имаше го момента в начлото, а и някъде по средата на тази манга, когато всички се изненадвахме, че има силни Маринки, а реално трябва да са изненада слабите...Тъй де, не всички имби са пичове...
Белия не можа ли да се сети преди два чапа да му размаже главата? Не е толкова трудно явно, какво само седя и го гледа? Лъфи, макар и да исках да ги избие, ми хареса как просто се срина. Това, за което говорехме още когато Зоро пое цялата болка на Лъфи, сега се случи...Явно не става само да изчезнат пред очите му, когато и брат му умря Лъфи освен мъката, да вземе да се усети къде му е мястото и колко още има да върви докато стигне до One piece.
Черния, тая гняз безмерна, ега се скашка молива, с който Ода го рисува, е взел оня имбавия от Импел-а. И сега ми е интересно кво ше прави? Щото очевидно не иска да е на страната на Белия, но няма и никво намерение да е от Маринки, щом е освободил един от най-строго пазените им затворници. И майка му, ако сега ми изтърси нещо злорадо за Ейс ше му избия и малкото останали зъбчета!
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 18, 2010 3:24 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
4ма нови членове, обзалагам са че са онези от 6то ниво, за които Ода спомена бегло Най-силната жена пират, уолф и кви бяха другите. Стана много интересно, много ме е яд за Ейс, много се изкефих как ББ изкочи изозадзе на АКОйну и го начупи с две атаки - "много силната логия"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 18, 2010 10:15 pm |
|
Pinko |
|
|
|
За плодовете беше споменато някъде че след като някой умре трябва да мине определено време (мисля че беше 50 години но тук не съм сигурен може и да е по-малко) за да се появи плодът отново. Споменаваше се много за това че Черната Брада има член с животинка - доктора, май в СБС Ода беше казал че 10те души които Луфи е имал впредвид не включват животно , а тази глава ни показаха как Боа се обръща към змията си - предполагам това все още и оставя шанс или засилва шансовете и кой както иска да го чете да стане част от екипажа. Сега е готино щото ако мота битката 5 глави има време останалите от екипажа на Луфи да се придвижат още на някъде. Съмнявам се че Белия ще атакува Тийч и ще умре след здрав бой. Акаину според мен не умря от атаките на Белия - поне в последния панел с кръвта не си отвори устата да я изплюе от силата на удара, а досега повечето умиращи са го правели. Надявам се обаче да падне в морето и да умре там, понеже той вероятно падна в пропастта която Белия направи.
Интересно какво ще стане сега дали ще ни занимават с бягащите пирати много или ще ни оставят битката в Маринфорд.
//за Шанкс и Кайдо беше споменато че не се бият , спречкали са се и толкова Шанкс само го е спрял няма голям бой при тях отказали ли са се ,не са искали да губят толкова ли идея нямам
Чудя се какво ще прави Черния сега - според мен е на или над нивото на Шанкс , Кайдо , Белия и 4тия император или ако не над то поне вече достатъчно силен спокойно да си стои като един от 4мата - ок той търси ОП има силата да си мине относително спокойно през Новия свят и да стигне до района където всички Йонкота са запецнали и търсят ОП после какво ще се бута там или ще се бие(ще убие Шанкс и Бащата на Усоп примерно или Кайдо) докато чака Луфи да го настигне ? Надявам се да свърши войната и повечето неща около нея до 5 глави(съдейки по кориците се надявам да е в следващите 2 ама едва ли Ода ще избърза толкова или може пък и да не ни покаже всичко примерно Белия умира и зарязва вече битката в маринфорд).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 18, 2010 10:45 pm |
Hajutze |
|
|
|
Справка - Абе Магелан не свали ли Черния с 1 удар ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 19, 2010 12:58 am |
Hajutze |
|
|
|
Единственото постижение, което видях от ЧБ е че победи Ейс (и дори не видяхме точно как). В момента толкова много имби има на терена (така да се каже), че не съм сигурен ЧБ точно как се вписва по power-скалата.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|