|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-запомнящият се опенинг ? Публикувано на: Вто Яну 05, 2010 6:25 pm |
|
SonGoku |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Delirium написа: Dragonball Z 1st OP cha la head cha la..... Завинаги ,ще го помня. + Grappler Baki - second opening - All Alone!
|
|
|
Заглавие: Re: Най-запомнящият се опенинг ? Публикувано на: Пет Фев 19, 2010 1:17 am |
|
bilichkus |
|
|
|
Monax написа: Vampire Knight Абсолютно и категорично!!
|
|
|
Заглавие: Re: Най-запомнящият се опенинг ? Публикувано на: Нед Фев 21, 2010 12:57 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Пфффф....Не съм гледала аниме от сума ти време тъй че говоря за по стари OP, но за мен си остават вечни...
Първите три на DGM...Abingdon Boys School, Tamaki Nami & Access направиха три от най-добрите евър...
На One Piece първото We are+ ремикса на Tohoshinki & Share the world <3
D-technolife на UverWorld и досега си е класика за мен...
Както и 1 сезон на Gundam 00. Сега не знам дали толкова заради групите, които харесвам или заради самите песни, но Оп-тата бяха култ. И като видео и като музика, на телефона ми си седят.
И нещо по нежно...Tsuki no Curse на Loveless <3<3<3
За мен това си остават едни от най-добрите OP евър.
П.П. Забравих и Blue Bird на Шипуудена, макар че Наруто, колкото и да фейлна, не спира да вади добри...Само този обаче толкова ми се беше забил в главата...
Аааааа да, и на Bakumetsu нещото си, сънрайзката самурайска продукция с OP, който така й не дръпнах, но заради който изгледах анимето (и заради двете ултра куул бишита).
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|