|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 11:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bishie Showdown I ~ Кръг 2 - Блок 1 Публикувано на: Пет Фев 19, 2010 11:35 am |
|
DiaDora |
|
|
|
За Гин хубуу, ама и другата смешка има обезпокояващо мн бр гласове. Ако не знаеш - 2ма преминават към следващото сито. Себи го изравни де, ама още не е достатъчно. Аре още някой да бутне по едно рамо за чаровния бътлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 19, 2010 12:27 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
DiaDora написа: Себи го изравни де, ама още не е достатъчно. Аре още някой да бутне по едно рамо за чаровния бътлър сори, от мене ша си е за Александр само къде ша пусна гласа към края на седмицата, че трябва сменям скинчето на форума, а ся ма мързи >.>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 21, 2010 3:10 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
faye написа: Но Икуто е най-незаслужаващо изоставащия все пак. ето с това изказване съм абсолютно съгласен и тъй като и да гласувам за него, пак няма да продължи... +1 за Александр
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bishie Showdown I ~ Кръг 2 - Блок 1 Публикувано на: Нед Фев 21, 2010 8:11 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Аве нема ли неква клауза, напр. забранено номинирането на деца под 12 г. в таз класацийка, та тоз Саша да стане нелигитимен? И да оди да си цоца на спокойствие и белким за догодина порастне поне малко да мери сили с батьовците си П.П. Требва да има некво възрастово уравновесяване - ни мое и цукалчета и дъртози да си ги мерят в една анкета на равно П.П.П.И ако знаех, че ще събере толква мн гласове мъничето ( ) , щех да си дам гласа на бътларчето. Гин е толку обичан,че можеше да мине и без него
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bishie Showdown I ~ Кръг 2 - Блок 1 Публикувано на: Пон Фев 22, 2010 12:38 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Sebastian бих го скъсал, само да ми падне в ръцете xD~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|