|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 8:36 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Dypeshnik написа: Това е една от малкото манги, които следя с някакъв интерес, надявам се скоро да не свърши и аз вярвам в оригиналността на автора. Момче,ти ме изумяваш.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 9:03 pm |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
мхм...вече окончателно се присъединявам към "анти-сакура" фен клуба..
еба тая пача не разбра ли че Саске нема да я ебе,че той гаден педерас и хейтър и не му е до жени!Нема ли да разбере, че единствения човек на който Саске е пускал е Итачи и че освем него друг не обича!
Т'ва с Карин го виждах от километри.
Дава ни се да разберем че Саске-Педераске е вече окончателно мисинг-нин,злетак,фаг и е отвът опрощение...
въпреки, че боя с Данзо ми хареса....не може да му се отрече на емо-то че има стил- деба педалчето му-САСКЕ-КУУУУУУУУУУУУУУН....
И тоз' Нару-тард нема ли най-сетне да разбере, че тва със Саске е все едно да пикаеш срещу вятъра или пък все едно да даваш екзистенцялни напътствия на едно дърво>???
Еех Наруто,Наруто - искам да разбереш че онова гейче заслужава само бой, насилие и бруталност.
Викай Лисо и му еби майката на Саске(кеото е невъзможно, понеже тя умря xD)
остана ся да си чешем езиците - дали Сакура челото иска само да заблуди емото или наистина иска да му тръгне подир гъза....
Последна промяна Sparda Dante на Сря Фев 17, 2010 10:19 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 11:58 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Хахахаха!!!! Знаех си, знаех си, ЗНАех си, ЗНАЕХ си че ще стане така You're all wrong
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 18, 2010 3:56 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Добра главица. Тоя Саске, направооо...........угасна ми всякава надежда за тва момче. Абсолютно наистина друг герой - такава па трансформация Бахти какав downfall му измисли Киши - превърна го в безумен дзвер, тотално изконсумиран от омраза. След като дори и за Сакура милимунда не му трепна работата е.......пълна диагноза History repeats itself или старата песен на нов глас.... Sarutobi---> Orochimaru и са Kakashi---> Sasuke първия откачи за безсмъртие, втория за разчистване на сметки.Тц..тц..тц..... А Сакурата така се заклати,че май май верно за едната бройка да си повярва на думите от предната глава... ...добре ,че Саске сам я врзуми кат и включи грила изотзадзе Сега ще има Какаши срещу Саске !!!! ...само че Наруто ще изпили купона с появата си и пак прочувствените си речи. А дано се спъне нейде по пътя да се порадваме на битката малко повече ________________________________________ @ Sparda DanteПървия ти коментар ми сцепи мрака тука и се хиля като изоглавена Мноо емоционално, мноо... Сакура и Карин фани едната, удари другата: компот от сливи---> как ли не драпаха да му докопат чепа, ама не им пуска животното му мрЪсно. Скръндзари се То и най-закоравелия педал щеше да се смили над тея двете отчаяните, той НЕ!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|