|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 10, 2010 1:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
За момента си е интересно или поне ми е интересно какво ще стане в крайна сметка. Плюс както вече казахте - показването на нещата от различни ъгли - това почти винаги е готино и прави нещата по интересни или най-малкото свързва по-добре героите....ако не го омажат. А Кида би трябвало да е бил в някоя от бандите, нещо се е омазало затова е спрял да се вижда с момичето в болницата след "онова" каквото и да е то... Има време всичко ще разберем. А първият сиует май не е на Анри...така де много е дълга поличката
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 13, 2010 10:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
^ това за гаджето е интересно... аз не се бях усетил. ама тогава той нямаше да трябва да я търси ако сестра му я беше... хм. абе ще видим. сега това бе първия епизод с тази сестра въобще така че... иначе този епизод ме уби ![=))](./images/smilies/=)).gif) torturing with the help of DOKURO-CHAN ![=))](./images/smilies/=)).gif) всъщност по-интересното бе Рееди х Бато, сми... това трябва да е забранено от Женева все пак О.о а кучето довършваше епизода
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 13, 2010 4:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
erejnion написа: ХАХАХ! "А, умря... Пипирупирупипирупииии~! Ще казваш ли сега?" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Епизода беше добър, но малко тъпо с teh black rider дето тръгна да търси нещо дето не знае точно кое е. xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 1:18 pm |
krumisimo |
|
|
То не бяха Докуро-чани, летящи слонове-пързалки, разменени листа, защо Казтано е скъп на Тогуса... Честно - не съм очаквал толкова забавен епизод... ![=))](./images/smilies/=)).gif) А и следващия с Изая и Шизуо сиг ще радва още повече... Изая може наистина да е най-големия долар... Оня дебелия мислех, че е гушнал букета, но явно Селти (която има нескрит интерес към пришълци ![=))](./images/smilies/=)).gif) ) само го е пратила в несвяст тогава... Jo jan написа: А първият сиует май не е на Анри...така де много е дълга поличката ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) На мен ми изглежда същата на дължина, но ще видим нататък...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 7:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Относно момичето, което е с шапката със сърчицето /лоооооол, зле съм с именааа/, наспойлила съм се, така че горе-долу знам какво е, но ще замълча xD Иначе ми е интересно. 5 ли, 6 ли беше, ми повиши още повече интереса, или иначе казано - епизода от гледната точка на русичкия /лол/. I can just imagine the fangirls drooling over all the boys here xD При това бишонени хД Без да съм бишонен фенгърл, мога да надуша колко изпразнени... душици е докарал на момичетата онзи... с черната коса... от Доларите... ааа... Музиката не ми харесва обаче. Тя не е лоша, даже напротив, просто нещо не мога да дишам точно този тип музика >< Шанс... Оп и ед обаче ме изпълват ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) фенгърл флейм: Всъщност Микадо не мога да го дишам, но това е отделна тема ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D:D На постера даже го взех за момиче, лол. edit: Ааахахаха, 6 еп xD Вика: Pipiru piru piru tenshi dayo! xDD Dokuro-chan ^_^ Сцепват ме ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Все повече ми харесва анимето ^_^
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 20, 2010 2:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
I~ ZA~ YA~! добър епизод ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) но няма какво особено да му коментирам. сми, знаехме си че ще направят готина предистория на Шизуо. едит: а, да, Изая нещо почва да ми е по-противен отколкото ми бе в началото...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 20, 2010 10:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Wind_Falcon написа: Поредния скучен еп.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 20, 2010 10:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
|
Пич,като ти са скучни епизодите,недей да гледаш анимето. По темата:И-ЗА-ЯЯЯЯЯЯ!ми беше страшно гаден с тоя негов фейс.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|