|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 12:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Вто Фев 16, 2010 1:34 am |
 |
Sparda Dante |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
ми да свършва тогава....това удължаване само прави края и по-банален, + че се съмнявам такъв доходен проект като Блийч да секне ей така....и също ми се иска някой от главните герои от "добрите" да поизмрат, че то в цялата история до тук мрът само "лошите" интресно ще е Айзен да победи и да направи там оня ключ и да стане цар или бог или къв'то ще да е и да видим тогава кой ше ги измъкне наще.... И най-много ми се иска Ичимару да предаде Айзен и да му вкара "Шинсо" право в анала след което да каже "Shoot him - Shinsou" и да му излезе през устата.... Кенпачи и Ичимару са ми едни от любимите
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Вто Фев 16, 2010 2:16 pm |
 |
DiaDora |
|
 |
|
хахаха........мноооого си цветущ направо ми разцъфтяха тука цветята безвреме, дет съм ги прибрала натопло като те четах на глас. Блича тепърва почва. Очаквам поне още толква глави,колкото излезли дотук да изплюе Тити с история в другото измерение, Царя на СС и Отряд 0.  Въобще така кат гледам има толква материал за разтягане,че 'Мерзост и Тъпота' ще ни се види като късометражно филмче Златната кокошка веднъж влиза в курника.Ще я изпусне той друг път. Явно не е за хора без търпение и нерви тая манга.Ще се пенсионираме с нея.  , а току виж и ни погребала....
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Вто Фев 16, 2010 2:57 pm |
 |
DiaDora |
|
 |
|
Бе и аз така. Колкото и да се дразня на Тити понякога, си ми остава любимата манга, а Ичиго любим главен герой от манга и аниме въобще. Арта ми влезе подкожно и сюжета държеше добри нива по оргиналност. Дори във фен-секцията гласувах за Блича по популярност и ми се нахвърлиха да ме порицават как можело, след кат не съм чела много др манги.  Ми е така- може. Фенка съм, зариби ме Титито и ще се влачим с Блича(да видим докога...засега не съм избушила, но всичко става, някой ден може да се появи нещо дет ще ми стане по-любимо и да я дропя...) Air Gear имал по-добър арт, чувам...или О! кво беше там, не си спомням. Некой светъл ден и тех ше прегледам и ще сравня,
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Вто Фев 16, 2010 4:03 pm |
 |
6iblio |
|
 |
|
След като победят Айзен мангата трябва да свърши, това е. Както казах той е главният злодей и той задвижва цялата история с пъкления си план да стане бог. Той е най-силният уж и последният бос така да се каже. Ако мангата продължи всеки следващ противник ще е изсмукан м/у пръстите и ще бъде като някоя филър арка. Щом са успяли да победят Айзен, който е мега силен, следващият трябва да е още по-силен... И какво остава тогава, или васто лорде, който най-много да иска да унищожи СС (което вече много хора са опитвали), защото едвали ще е измислил нещо по-пъклено, или да кажем, че тези от отряд 0 станат лоши, което пак няма да е нищо ново.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Вто Фев 16, 2010 9:31 pm |
 |
`FireStarter` |
|
 |
|
6iblio написа: След като победят Айзен мангата трябва да свърши, това е. Както казах той е главният злодей и той задвижва цялата история с пъкления си план да стане бог. Той е най-силният уж и последният бос така да се каже. Ако мангата продължи всеки следващ противник ще е изсмукан м/у пръстите и ще бъде като някоя филър арка. Щом са успяли да победят Айзен, който е мега силен, следващият трябва да е още по-силен... И какво остава тогава, или васто лорде, който най-много да иска да унищожи СС (което вече много хора са опитвали), защото едвали ще е измислил нещо по-пъклено, или да кажем, че тези от отряд 0 станат лоши, което пак няма да е нищо ново. аз пък продължавам да си мисля че последния лошковец ще е hollow ichigo,или пък айзен ще бие,бие ичиго,накрая той ще пусне hollow-а,който ще смачка айзен,и тия от soul society ще осъзнаят че ичиго не може да го контролира и е опасност,и ще тръгнат всички срещу ичиго би било яко да стане нещо подобно
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 2:03 am |
 |
DiaDora |
|
 |
|
Бе стига ВЕЧЕ с тоя Гин, който контролирал Айзен. Как ви ги раждат главата тези неща. И толква се е популяризирала тази фантасмагория, че отсекъде ме залива. Ай бактЪн. Една уфсЪ да тръгне и всички айдеее, опаааа.... Гин си е дясната ръка на Айзен: има некви заложби да, дет дори не сме ги видели, ми само се спекулира с тях и ТВА е. Айзен е дъ риъл дила: 1.Гениално умен и манипулативен 2. С некво мега имбаво реятсу, дори по-голямо от на дедо ти Яма. 3. Шикая му може да сложи в малкия си джоб банкаите на всите капитани взети заедно. 4. Самият ДЪ Кидо мастър се опули, кат виде как Айзен си тананика кидо стихчета, като детски песнички. Въобще нема нещо, в което Айзен да не е по-по-най имбав. И сега ще ми кажете ,че Гин видиш ли е по-силен от сичкуту тва?? Е как стаа таа работа бе Джанъм
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Сря Фев 17, 2010 10:32 am |
 |
Logrus |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Sparda Dante написа: иии да - ся виждаш ли що Айзен толкова ме дразни?
предизвиква мъжа в теб, а  ?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
 Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|