_________________ Fear leads to anger.
Anger leads to hate.
Hatred leads to power.
Power leads to victory.
The dark side of the Force
offers unimaginable power.
Заглавие:
Публикувано на: Сря Ное 08, 2006 11:24 pm
Ghostbuster
Sky King
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
Много добре и доста добро оцветяване, но мисля, че трябва да поработиш малко в/у самите черти. Някакси не са чисти - на моменти мн неестествено ми изглежда..Някак недовършено
Заглавие:
Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 10:14 pm
moonbeam
много постни и зле подбрани цветове..сега правиш тъмносенките с еърбръш и някакви много кофти тонове,изглежда като някакъв второразряден уебкомикс
не знам,вкуса ми е по различен от този на всички редовни тука,просто именно това което хвалят ми изглежда ужасно на места
Самите форми не изпъкват по никакъв начин и като композиция не са много добре организирани- композицията на тоновете е ужасна
говоря само за последните три,извинявай че за пореден път се откроявам от тълпата като мнение
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 193 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения