|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 7:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 3:30 am |
|
Pinko |
|
|
|
Гледах старите глави на мангата - като се направи на умрял и взе куба от Рукиа - та тогава обясни на Унохана че за да подейства шикая трябва да е видян докато е пуснат и да се обясни как действа - което е малко глупаво понеже май не е обяснявал на другите , но как да е. А да каза че щом веднъж е под въздействие , всеки път когато го релийсне пак ги хваща хипнозата(това ме тормозеше че действал и като бил прибран - не действа:) ). Пак от старите глави като ни показаха Ишин като капитан и разговора му с Урухара (както и обясненията по-късно от еспадите) имаме Айзен , еспадите , васто лорде-тата от една страна и от друга Соул Сосайъти , Вайзърдите и имбите от Каракура таун( Урухара , Йороичи , Тесай , Ишин , Рюкен) - така че дано стане нещо скоро че последните определено искам да ги видя , даже може и по 1 арка за тях да направят в анимето и мангата няма да им се сърдя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 12:16 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
@DiaDora - Пречи му и ето ти отговора: Pinko написа: щом веднъж е под въздействие , всеки път когато го релийсне пак ги хваща хипнозата(това ме тормозеше че действал и като бил прибран - не действа:) ).
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 12:40 pm |
|
Yper |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 29, 2006 3:54 pm Мнения: 206 Местоположение: Sofia
|
и сега си представям как Айзен умира а ла Улки стайл - ще е изцепката на века ; той Айзенчо колкото и да си реже... да пробожда и какво ли не, ако не откине някоя главичка няма да направи много много; дам... пострадалите ще лежат в локва от кръв на прага на смъртта - но спокойно, както знаем, добри в блийч не умират - колкото и лошо да са нарязани, колкото и лошо да са прободени - впрочем, като се замисли човек, в целия този арк да няма жертви от страна на SS ще е меко казано, гавра с всички манги от типа на блийч - тоест, шоунен, екшън, ъдвенчър и т.н.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 2:01 pm |
ThaiArt |
|
|
|
Добре аз имам и ей такъв въпрос .... Защо му е да ходи при hollow-ите при положение, че в момента им се наема сам на всичките капитани само с шикая си и явно е толкоз имба, че те нямат шанс почти? Според мен щом сега може да ги изкърти без особен hollowfication и дори без нужда от банкай ...... защо не ги изкърти тогава?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 2:21 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
kimiraikkonen написа: @DiaDora - Пречи му и ето ти отговора: Pinko написа: щом веднъж е под въздействие , всеки път когато го релийсне пак ги хваща хипнозата(това ме тормозеше че действал и като бил прибран - не действа:) ). Kое точно му пречи, че не сфанАх логиката нещо? @ThaiArt __________ Човека си пада малко нАучен работник, освен всичко друго и си изследва неща дет го интересуват. Демек - с познавателна цел замина за Хуеко Мондо, да си върши експериментите и да чака оня камък да зрее на спокойствие. И ако може пътьом да рекрутне некой и друг Васто Лорд за екипаж, ако не може -здраве да е. Както рабрахме той се цели мн по-високо отколкот да срине СС. С тях сега си прави сухи тренировки за истинската битка със Squad 0. Нали Бог иска да го раздава.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 2:23 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Ъъъ, разсъждава ли поне?! Т.е. ако си спре шикая хипнозата, която е наложил в момента на капитаните ще се махне и ще бъде застрашен от тях, нз как да ти го обясня по по-прост начин
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 2:27 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Епа то да не отнеме векове върховното действие на цък и пак цък. Се ще се кидоса, както когато се скри от Шинджи. This is Aizen we're talking about. Според мен нема да има никав проблем, както ги е направил на пастърма 90 % от капитаните, объркани и деморализирани в момента, да спре за малко шикая и пак да го активира. П.П. Да не говорим, че Гин ще му пази гърба, ако се наложи...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 2:29 pm |
|
Ice-Man |
|
|
|
Шанс да няма проблем "цък-мък" това да не ти е ключ на лампа А и когато е обладал капитаните със занпактотата си обстоятелствата са били коренно различни, а в момента са във война така да се каже Edit - Гин само Яма-джи като му скочи и ще го насере
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 2:33 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Е верно, не е точно цък и мък ама много подобно... Пък и капитаните са леко накълцани и сдухани, та все според мен може да си позволи да дезактивира и реактивира шикая....и то само ако счете за нужно. сега разчитаме да подцени Васто Ичиго и да не си прави труда да гАси и пали моторетката и нашия да му излезне... и дотогава Урахара да е довтасал с некво устройство, дет неутрализира шикая му, че иначе немат никав шанс милите П.П. Бе таа дядка и аз искам да го видя толква ли е силен, колкото си мислим...Ама се спотайва. Ми аре, аз съм навита да видя битка между тея двамата.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Фев 14, 2010 4:29 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Дядката отпраши в СС да си лекува ревматизма,щото си мръдна дъртия гъз след 30000000000 години почивка и сега е изморен.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Фев 16, 2010 12:15 am |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Е тоя автор вече прекалява с Айзен-мистър-инвинсибъл-непукист-сама ... к'во да кажа - еби му и развитието на тая история.
Айзен е мно'о мощен, никой няма по голям хуй от него и освем че релийса на меча му е мега имбавски, на всичкото отгоре и способностите му са на левъл овър 9000...
И как 'ше го бият? Той си ги прави на квото си иска, и кво му пречи да покаже и на Ичиго релийса и да ги ебне всички анално-устално-ушално?
И т'ва всичкото ме навежда на мисълтта, че ще го бият по още по-имбавски и тъп начин.
До сега си мислех, че вече прекалява с Ичиго(мистър 3123 холоу трансформации), обаче т'ва с Айзен бие дори и имбавщината на Ичиго.
Дреме ми, че Хинамори умря(или поне така изглежда) Дреме ми, че всики еспади умряха хипер тъпо - да мрът БЕ! Дреме ми, че Тоусен се превърна в пихтия и умря болезнено! И накрая, но не и на последно място - дреме ми, че всички са ранени от боя.
Иска ми се час по-скоро да видя края на тая арка и ако автора(забравих му името) може да измисли нещо по-интересно - нека го прави по-бързо.
Но вече се убедих напълно, че Блийч от към стори мод става все по-постна,тъпа и скучна манга и т'ва ме тревожи, щото ми беше една от любимите...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|