|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 11, 2010 1:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8987_1257984528.gif) |
djih |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Logrus написа: Карин се надрусала ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) някой да я избави от мъките плс ![:onegai:](./images/smilies/onegai.gif) козаимаша Следващата глава Сакура ще я Хийлне
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 11, 2010 2:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Не,не,не,не,не,не,не,не,не,не,нееееееееееее!Пукни тъп Кишимото.Надявам се ТИР да те сгази и да те мине още 100000000000 пъти отгоре.Тъпо говедо!!!!!
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 11, 2010 3:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Алоооу, леко с нервите . Карин е ебати влюбената патица. Оня ше я доубива- нажежен вече с чидорито,а тя му вика(мисли си) усмихни ми се за последен път ![=))](./images/smilies/=)).gif) Тва още веднъж доказва теорията ми, че любовта-особено женската, е нема такава злощастна и зловредна болест. Ама наистина не вярвах, че Саске възнамерява да я убие хладнокръвно,след като тя толкова го спасява... Требе да го вида да го повярвам.. Макар, че беше запалил грила де...- може пък за нещо друго да е било( отказвам да повярвам, че е станал такъв неблагодарен злодей) А Сакура - не бързайте да я анатемосвате - опитва се да го успива жената, типично с женски, курвенски номерца, ама не знае , че при Сасгей жени не върят. По-добре Наруто щеше да го успи,ако му се обясни в любоФФ, както предполагам, че ще стане по-нататък
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 11, 2010 1:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
|
Бе Кишимото може е идиот ама си печели парите от мангата Иначе , не ми хареса главата. Но пък има някаква надежда , много се смях на страницата със Тоби и стената с шкафове с знака на Учиха ... няма такъв. Само ми е чудно на Данзо техниката нали го унищожаваше , някаква огромна дупка направи пък той цял и накрая добре че сам смачкал окото че да не го докопат - тука нещо куцаше.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 11, 2010 11:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=75.jpg) |
engine |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
SayanMk написа: Оле не обиждай покемончето бе Сакура поне си защитава славата на тъпа, пречкаща се, куха и безполезна лейка ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) НЕзависимо дали е схема или не... Тая по-смотана не можаха да я направят. Наруто ше избяга на Ямато... нананайси.. тъпотия. абе ти си прав да му са не види, ама ей го-3 години таймскип, тренировки с Тсунадето, Шизуне, Какаши и кой ли не и накрая кво-20 санта деколте отгоре и може да млати по-силно. Кат започна Шипудена, нещо ми казваше, че Сакура ще е проста ревлива момичка. И като разбиха Сасори много се изкефих, щото освен че беше една от най-яките битки(за мене), тя беше и свидетелство, че поне некой герой е еволюирал. Уважението ми към Сакура започна да нараства. И тогава дойде знаменателната глава 482, която просто ми унищоже сяква надежда, че тая е надраснала кучешката си любов към Уке-кун и освен това потвърди поне за мене, че Киши е наркоман, шизофреник, алкохолик и меша пиенето и дрогата с дълги сесии Дързост и красота-нещо, което подозирах откакто видях плана на Мадара за лунния шаринган. Благодаря за вниманието.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 12, 2010 1:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
|
Sakura е досадна понякога, но нещо не си доразбрал умисЪла и.... Тя иска да успи Саске и да му го нахака изневиделица. Само по този начин има шанс да го победи.Жената не е глупава. Има минимален шанс и да е истина тва дет каза--->тогава наистина ще е върха на фасула П.П.Тоа Саске голям плейбой го заформиха.Нема героиня от мангата, да не е изплезила език по него.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 12, 2010 3:24 am |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Те да бяха само жените Дейба тоя Саскееее кууууууууун ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Сега поне 10 чапа ще четете едно мазно ,,Саскееее кууууун" Добре,че е в мангата,не в анимето,защото щяхте да му се насладите и в слух
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|