|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 08, 2010 3:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
![Изображение](http://i763.photobucket.com/albums/xx274/dadaadda/45614.jpg) Заглавие: Ichiban Ushiro no Daimaou いちばんうしろの大魔王 Вид: Брой епизоди: Времева рамка: 02 Април 2010 до 19 Юни 2010 Жанр: Ечи, Комедия, Романтика, Фантастика Продукция: Artland, AT-X, GENCO, Good Smile Company, Hobby Japan, Lantis, Marvelous Entertainment, Media Factory ANN написа: In a world where magic is something supernatural, Akuto Sai is a boy, perfect in all, who wants to enter the order of the most famous magicians of the country and wants and help society. It is once admitted to the academy of Constantin Magic and passes a fitness test that predicts its future activities: The Demon King (Dai Mao) while there are over 100 years, a great war was ravaging between humans and the Demon King... Opening Theme: "REALOVE:REALIFE" by Sphere Ending Theme: "Everyday sunshine line!" by Natsuko Aso ______________ / Връзки /______________ ![Изображение](http://snimki.animes-bg.com/data/media/131/AsAA2010_ecchi_jury.jpg)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 08, 2010 12:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Жанр:Ечи, Комедия, Романс, Фантастика Друго не ми трябва
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 08, 2010 3:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Мерси за линка към МАЛ ![:rose:](./images/smilies/rose.gif) вкарах го и него
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 08, 2010 10:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Yep, и тука историята е комбо от краднато оттук оттам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Добре, че никога не ми писва да гледам аниме, та и най-нагло изкопираните неща бих ги понесъл стоически Пича в средата има подходящия поглед тип "ексхибиционист-изнасилвач" а съдейки по погледите на останалите ще се очаква мощен seXuaL tension xD Дано като почне развитието на историята да ме опровергае
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 09, 2010 1:48 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Що го превеждат само като магьосник като е свещенник нз.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 10, 2010 8:42 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=32509_1445050787.jpg) |
lolikiller |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
dadaadda написа: Продукция:
Artland, AT-X, GENCO това ми стига
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Ichiban Ushiro no Daimaou (Пролет 2010) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Апр 03, 2010 11:17 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Най-смешните моменти ги нямаше. Не знам дали заради цензурата обаче тва постоянно скапано екранизиране на манги почва да ми лази по нервите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|