|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Seinen Manga Award ~ Публикувано на: Вто Яну 12, 2010 1:48 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
YooToo написа: Vagabond написа: Vagabond +1 +1 КРАЙ!
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Seinen Manga Award ~ Публикувано на: Вто Фев 09, 2010 12:41 am |
|
asa |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 12:05 pm Мнения: 33 Местоположение: Земя, Слънчевата система, Млечен път.
|
kidamy написа: so what? повече Сеинен елементи на брои чаптъри Е, съжалявам, не знам защо си бях втълпил че това е класация, а не статистика. Може би да се смени на "Most Seinen" името тогава, че подвежда
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Seinen Manga Award ~ Публикувано на: Вто Фев 09, 2010 11:33 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
asa написа: Заради принципа обаче няма да гласувам в осакатена шейненен класация, която вмето Акуметсу и Докато смърта ни раздели напомняш ми на мен, когато безкрайно възмутен разбрах, че Акуметсу е ШОНЕН, а не сейнен Ако питаш защо го няма в класацията на Шонените - според моето скромно мнение е за да може Гинтама да спечели някъде (шъттт само да не ме чуе Сава) А "Докато смъртта ни раздели" може на някои да им е интересна, но аз със сигурност пасувах след първите 30тина чаптъра.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Seinen Manga Award ~ Публикувано на: Сря Фев 10, 2010 3:14 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Това, че на някой не му харесва дадена манга, то не значи че е боклук. Всеки има вкусове и не може да е всичко по вкусовете на даден човек.
А защо го няма Акуметсу в другата тема (вече се каза, защо го няма в тази)? Това не е заради Гинтама изобщо (даже се учудвам, че има толкова гласове) и ми е все тая дали ще спечели (Гинтама е една от малкото манги на които анимето им го харесвам повече), защото аз имам друг фаворит там. Липсва защото нямаше достатъчно гласове. Дори и на шега да си го казал, няма значение, защото от страни изглежда, че по някакъв начин се опитвам да манипулирам нещо, като се има и напредвид, че това изказване го направи човек който е част от журито.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Seinen Manga Award ~ Публикувано на: Чет Фев 11, 2010 1:44 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Какво, това за мен ли беше ? Много чувствителен си станал, след като те нахраних в колизеума, че си гинтама фенбойче И като съм част от екипа, трябва да нямам чувство за хумор, о боже Сигурно защото манга наградите са толкова сериозни ... всичко е за фън, take it easy
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Seinen Manga Award ~ Публикувано на: Нед Фев 28, 2010 7:04 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Shadowcat написа: Не съм съгласна, че чак блесва...ок, не съм я чела, но и хвърлих 1 поглед, но ми мяза на doubt прекалено много.
-.- Нищо общо с Doubt. Особено ако началто си го гледала, натам става хем по-различно, хем по-добро.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|