|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 1:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 7:20 pm |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
Регистриран на: Пон Мар 02, 2009 11:30 pm Мнения: 118 Местоположение: Japan ^^
|
Ниааах ~ 191-ви чаптър = супер ! xD I love Kandaaaa . . . Толкова лошо са постъпвали с тях, и те са били такива сладури като малки, и, и ... ух, горките. >_< Последните глави ми пълнят сърчицето с толкова много бонбончета на любовта и на мъката, че се чудя къде отиде смисъла на това изречение. Толкова много сцени с Тики, толкова много Канда, че получавам не ноуз-, ами брейн блийд. o_O
Стана ми интересно коя е тази мистериозна жена и като се върнах няколко чаптъра назад видях, че пак се появява от нищото и говори на Канда. Може би тя е 'that someone' ама едва ли ще иска да я убива. Не знам, объркана съм както всички останали.
Нямам търпение да излезне новата глава. Искам някоя мацка да се появи за Канда и да го прегърна, да му каже, че го обича и бла, бла - та и той да е щастлив. Защото го заслужава! T_T [а Yuu най-вероятно ще й каже 'Fuck you, bitch.' но ние си знаем, че е такъв - нотинг пърсънъл. xD]
А казах ли, че обичам Yuu-chan? <3333 *представя си, че го гушка*
^___^
Последна промяна Zenith на Пет Фев 05, 2010 12:00 pm, променена общо 1 път |
Reason: много беше сладко, ама не можеш да пишеш с друг размер. |
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 8:36 pm |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
|
Ами тя ако е жена на умрял ексорсист, който може би е 'ядро' то тогава тя е прекалено възрастна за Канда. Fock .. тъкмо мислех, че ще има малко романтика за горкия Yuu-chan. Е, ще разберем в следващите чаптъри.
Най ме радва когато се заплете нова мистерийка, а още не са разплели старите. Ех, обожавам да си губя времето в мислене стил 'ами ако стане това, или онзи се окаже такъв.' Sweet life. <3 xD
Edit: Тогава ако женското непознато е любимата на починалия ексорсист, значи че в 190-ти чаптър когато малкият Канда си говореше с асистента на Twi Chan и той му обясняваше как се получават бебетата = жената и мъжът се обичат много и прочие. .. и онова русото без лице се появява и прошепва зловещо на дребосъка - 'That's just like us.' ТОГАВА това означава, че са имали БЕБЕ! И това БЕБЕ, сигурно ще се появи някъде, в някой чаптър и ще се влюби в Канда, който всъщност й е наполовин баща! Олееее, какво откритие! Трябва да го сложа като спойлер. XD /майко, започвам да се повлиявам от 'Сакъз'/
Последна промяна Zenith на Пет Фев 05, 2010 12:00 pm, променена общо 1 път |
Reason: същата причина |
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 10:46 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Аз нещо не цепа взаимоотношенията у тая проклета мангата Значи онези Кролс работят за ордена, но нещата дето си ги създават не трябва да стигат до екзорсистите !? Аз питам за какъв демон го правят туй нещо!? Нещо като състезание между различните браншове !? Абе дори и да е така, що си подават грешна информация едни на други !? (нали номерът е да работят по-ефективно, а не да се бият едни с други) Така или иначе като гледам и едните, и другите си правят някакви нехуманни експерименти (спомените на Линали за онова момче, сега и спомените на Канда - да, знам че Хитлер е в дъното - що никой не се сети да го утрепе, въх). Абе как не остана един с някакво нормално детство в тая манга егати А Линк нали и той от тези гарвани ...а те какво изобщо правят тези хора О.О В смисъл от къде са и за какво се борят !? И от де им цъфва поуъра като немат Иносенс....въобще пак сме у третата глуха Нали така или иначе дъ уан, който ще се бие с Ърл накрая така или иначе е ще трябва да е екзорсистът дето притежаващ сърцето !? Първите странички бяха епик После настана същият хаус като и в предните глави...абе Ален да отива при Ноата~ А не...момент ...нали пък Тики утрепа Суман пред него...ни става Направо да тегли майната на всички казвам аз Значи от всичкото досега зацепвам някакви отделни моменти и прочие, а цялата картина ми е тъмна Индия
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пет Фев 05, 2010 12:10 am |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
|
Миии относно 'Crows' те нали им пъхат некви клетки на akuma и те стават таковата.. полу-демони де. И за да ги абсорбират, за т'ва .. . (ако някой разбере нещо от изречението ми ще е чудо xDD) Сиреч(много ме кефи тая дума ;d) полу-демоните да поглъщат демоните. Та както правят ексорсисти насила, правят и .. ъм, ами таковата. Абе и аз нищо не разбирам. Просто да Едно от нещата, които не разбрах е . . . http://prikachi.com/files/1339612y.jpgТая схемичка ме бъгва чак до правото черво. >_< Приемам помощ от по-умни за разгадаването й. xD
Последна промяна Zenith на Пет Фев 05, 2010 12:01 pm, променена общо 1 път |
Reason: the same |
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пет Фев 05, 2010 12:35 am |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
|
Да, некви мъже с женски прически се цепят едни от други. xD Между другото crazy_little_crow имаш право. Но просто като чета нов чаптър и се вълнувам толкова много, че се връщам да чета последните три. xD Иии, настава каша в главицата ми. Благодаря за разяснението. ^3^
А да.. D. Gray Man не е нито гейска манга, нито гейско аниме. +_+ ~(някой беше казал това в предишните страници и да потвъртя, че и аз така смятам, а дори не съм върла фенка на яой-а. Обичам Тики отделно, обичам Канда отделно. Allen .. няма да коментирам за него, че ще ме съдите. xD)
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пет Фев 05, 2010 11:59 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Мноу изписАхте уе, жувотинки XD A на курабийкта трябва да й разбрицам шрифта, че колкото и да е сладурско, не дават....;///
Иначе измежду многото ахкания и охкания колко е сладко гнусното чиби Канда останах с впечатлението, че Канда и Алма е тряяло да са като Мадарао и ко трети екзорсисти, демек неквУ мноу странно и нередно хибридче >< Да де, ама нали са анчи хора и са по-специални, та явно Канда е дЪ чоузЪн уан и мое и Иносенсе да вземе...А не искат да ги пуснат при другите, защото както Ален *на мама душичката бедна* не веднъж отбеляза...Само Иносенса спасява душите, демек екзорсистите няма мноо да се кефят, че се бъхтят като алтави, за да изпоспасят акумите и да преборят Ърли-Мърли, а пък некви луди учени си ги зимат тия акуми и ги тикат у хората, които се опитваме всички да спасим, че и ги карат да се бият !!!!! Та не е хубаво, ше има етически проблеми, морлани щети, съдът в Хага, а у xDDDDD
Иначе Канда май чисто и просто се счита виновен за на Алма смъртта, а не да го е убил самичък xD
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пет Фев 05, 2010 4:46 pm |
|
Pepper_coOkie. |
|
|
|
Хмм.. не знаех, че и малкия шрифт е забранен. Знаех за цветния, ама.. Съжалявам, за очите ти kidamy, аз попринцип си пиша ситно и много си ме кефят мънички буквички. Отново съжалявам. xD Ама какво му е на Yuu-chan? Говедо е, ама е секси говедо! *dirty thoughts* А то по тая логика ако Канда е дъ чоузен уан на тея хибриди, то тогава и Лави е дъ чоузен уан на Буукмен, а Ален - на ексорсистите. Те всички са 'избраните' бе, малко прекаляват.. xD Но истинският въпрос е кой ще оцелее накрая? А Хитлер да пукне дано. Той вече е мъртъв де, ама... Отвратителен е тоя. Експериментира си с горките дечица. Fock him в ушите! >.< ~ ~ А между другото.. защо Лави има eyepatch? /не знам как ще издържа един месец без нищо ново за миналото на Канда x_x/
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Пет Фев 05, 2010 10:28 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Всички се питаме за пача на Лави. Аз лично съм на тезата, че е създаден специално, заради мен и фетиша ми, но Хошино-сан някъде към 4-5 том каза, че и пача и самия Лави са много важни за историята. Уви, сега сме толкова заетия с Канда и неговот вечно ПМС, че ше го видим след година-две сигурно...няма лошо, няма да се оплача...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|