Дата и час: Съб Фев 22, 2025 7:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 11 [ 162 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 8:13 pm 
Аватар

inuyasha ми е любимото аниме.Много е хубаво и няма човек на земята който да ме обеди в обратното :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 14, 2005 8:52 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

На едно и също мнение сме.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 15, 2005 4:03 pm 
Аватар

никoй няма да те убие за това че си искрена, така че не се извинявай.... хммм Инуяша ми се вписва едно от любимите, но аз предпочитам и да не чувам че ще има още епизоди.... защото си отдухнах след като изхабиш цял кашон със Цдта.. за него... а и нещо си падам по кратките анимета... ако са прекалено дълги има възможност накрая да скапат историята, което е гадно... :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 15, 2005 9:47 pm 
Аватар

вярно, че е кофти :evil: .......специално за Inuyasha- много го бозат от 120 еп нагоре.......пък само като си помисля, че може да му изгледам всичките епизоди- 167+ да кажем 100 , че може и повече, а Kikyo вземе да не пукне или нещо друго такова тъпо нещо се случи, а не дай Боже нещо му направят на Sesshomaru-sama :evil: .....................

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 22, 2005 11:30 am 
Аватар

Koga is the best

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2005 10:33 am 
Аватар

darkworgremon написа:
Koga is the best

Малко слабак ми изглежда, въпреки че уби двама -kotsu. Ама то и InuYasha без меча не става за нищо :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2005 12:28 pm 
Аватар

ми загледах анимето щото тъкмо бях изгледал за 9ти път евата и реших да пораспусна щото имах някво 24 епизодно аниме
то излезна инуяша
като разбрах колко епа е тоя Шонен се отказах да го доглеждам
ма не е лошо става честно казано ми хареса до някаде
абе все едно гледаш ДБЗ
макарче честно казано аз от доста време съм спрял да гледам анимето от тоя сорт
но иначе става феновете на дбз ще му се накефат

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2005 12:40 pm 
Аватар

Ами не е точно така :roll: ........ Вярно е , че Inuyasha не може без Tessaiga(10 епизода ни разясняваха защо)..., но и другите му атаки си ги бива като визия, въпкери че не действат срещу по-силни youkai и хора......но като се замислим :idea: , и на Sesshomaru-sama (преди не, но сега вече....)са му нужни мечове, когато нещата загрубеят :wink: .......

@Тао Jun, за да сме по-точни , Kouga убива двама от Shichinintai - Kyoukotsu и Ginkotsu.......какви са тези "двама -kotsu".........sorry, че ти обръщам внимание, но Shichinintai са ми любимци, особено Bankotsu, тъй като е много сладък , и Jakotsu, тъй като е супер забавен и извратен pervert :mrgreen: .........a и нали уж си точно момиче :twisted: ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2005 2:32 pm 
Аватар

Местоположение: GSL~хахахаххаха що не си дръпна преди да свърши бе:P~
те всичките са доста слабички(освен Fluffy-sama).но inuyasha поне го ъпдейтват от време на време...а другите....баничка бате.... и btw inuyasha без Tessaiga е загубен.....

KnX написа:
абе все едно гледаш ДБЗ...
...но иначе става феновете на дбз ще му се накефат

няма нищо общо с ДБЗ.аз съм фенка на ДБЗ и изобщо не се накефих на инуяша така както на ДБЗ......

chibi_chibi написа:
@Тао Jun, за да сме по-точни , Kouga убива двама от Shichinintai - Kyoukotsu и Ginkotsu.......какви са тези "двама -kotsu".........sorry, че ти обръщам внимание, но Shichinintai са ми любимци, особено Bankotsu, тъй като е много сладък , и Jakotsu, тъй като е супер забавен и извратен pervert :mrgreen: .........a и нали уж си точно момиче :twisted: ?

момичето си е много точно!тя това и каза...предполагам че не им помни имената(както и аз.....)'двама-kotsu' ще рече точно че е убил двама Shichinintai....нали всичките завършват на 'kotsu'....нещо малко се оплетох но както и да е.....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 23, 2005 3:35 pm 
Аватар

ми да ти кажа като се замисля разликата не е кой знае колко голяма
честно казано и аз бях фен на ДБЗ ма като цяло и 2те анимета са направени за хората да се кефат на битки
та за тва можеби го опреличавам с дбз
(за мен ДБЗ,Кеншин,Инуяша,Наруто,One peace са по един знаменател)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2005 11:12 pm 
Аватар

Inu Yasha??? :D Mnogo me kefi ot tova koeto sym gledala dosega(v momenta sym v proces na gledane)Do tova koeto sym gledala-MNOGO SE KEFQ NA ANIMETO!!!VYRHA E!!!

Ako nqkoj moje da mi kaje kyv e kraq shte sym mnogo blagodarna(sega stavam vtora smqna i nqma da moga da go gledam :( :x :twisted: )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2005 11:14 pm 
Аватар

:twisted: няма проблеми......... :twisted: веднага ще ти кажа какъв е краят :twisted: .......а именно..............[spoiler]НЯМА ТАКЪВ[spoiler/]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2005 11:16 pm 
Аватар

Цитат:
[spoiler]НЯМА ТАКЪВ[spoiler/]

много добре казано :) кога ще излизат OVA-тата(или каквито ще са там продълженията на сериала)? :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2005 11:24 pm 
Аватар

както вече казах, вероятно през 2006(да се надяваме :P , щото наистина трябва да има някакъв край,......... за мен 166-167 не може да бъде завършек на нищо :evil: .....от тоя епизод само накрая на My Will се израдвах-една от най-любимите ми песнички)............

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2005 4:02 pm 
Аватар

chibi_chibi написа:

Просто не бях сигурна как се пише Shichinintai и опитах да мина метър, но ти развали всичко! Не те е срам! :evil:
А Sesshomaru си е силен и без меч! Колко време го кара само с неубиващия подарък от татенцето и пак е жив! :P

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 11 [ 162 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]