|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 10:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ristorante Paradiso (пролет 2009) Публикувано на: Нед Фев 22, 2009 11:06 am |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Заглавие - Ristorante Paradiso, RisPara, リストランテ・パラディーゾТип - ТелевизионноЕпизоди - 11Време на излъчване - ??.04.2009 до ?Жанр - Drama, Slice of LifeProduction - David ProductionПродуцент - Mitsuko Kase (Saikano, Crystal Blaze (за бога...), +малко откъсъчно ГъндамДизайн на персонажи - Itsuko Takeda (Blue Drop, Boys be...)Оригинална история - Natsume OnoOfficial siteAniDBРисторанте Парадизо ще бъде излъчено по ФуджиТВ след края на Michiko to Hachin, заемайки телевизионния му слот.
На кратко... 21-годишната Николета напуска дома на баба си и дядо си в провинцията и заминава за Рим да работи в ресторант, собственост на приятелят на майка и. Има обаче нещо специално в малкото и елегантно ресторантче "Касета Дел'орсо", което го различава от останалите: персоналът се състои изцяло от възрастни джентълмени с очила (точно по вкус на майка и). Захвърлена в света на възрастните Николета трябва сама да се опита да намери личностна и професионална стабилност - неща които започват да и се струват почти невъзможни, когато попада в магията на "Касета Дел'орсо".
Мангата е публикувана от 2005-2006 година от Натсуме Оно и обхваща един том. В момента мангаката се занимава с "Gente", продължение на РисПара мангата. Освен историята за римското ресторантче мангаката има и две уаншотчета (едното от които яой)Ето това е аниме, което бих гледал. Защо не съм центрирал всичко в средата? Защото ме дразни.
|
|
|
Заглавие: Re: Ristorante Paradiso (пролет 2009) Публикувано на: Нед Апр 12, 2009 10:36 am |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Приятно, релаксиращо и даже (поне при мен) всеки от епизодите създаваше впечатлението, че не е 24 минути а почти час. Приятен арт (въпреки че няма да е зле някоя група да го събне с по-добро качество на картината), не-дразнещо ип и ед, много мегане-бисейнени и естествено лееко особени жени. Николета как директно тръгна да скачана мъже, на възраст едва ли не като баща и. Майка и за сега я представят като баси безсърдечната кучка и развитията около нейния персонаж сигурно ще заемат главна роля в историята, както и по една странична случка с всеки един от готините чичовци (дядовци xD). те като изцепиха "Мдам, имаме и клиенти, които идват заради храната" стана ясно.
Както и да е ... за този сезон само това аниме, Eden of the East + Hatsukoi Limited ще ги гледам от еп-1 , за всичко друго съм решил да чакам да излезнат минимум 3 епизода, та да дам на нещата, които евентуално бих дропнал след само един еп шанс. Ако имам 3 епизода свалени ща, не ща ще си ги изгледам. Откакто забелязах, че на доста загавия, които са ми харесали при второ започване, съм им гледал първи епизод преди месеци и съм ги дропнал.
|
|
|
Заглавие: Re: Ristorante Paradiso (пролет 2009) Публикувано на: Съб Юни 06, 2009 4:12 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
Bleed4me написа: всеки от епизодите създаваше впечатлението, че не е 24 минути а почти час така става при Slice of life Мисля да го изгледам - отдавна не бях хващал нещо от този жанр.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|