|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo Публикувано на: Пет Фев 05, 2010 11:50 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
(засега не съм почнал мангата, но много се чудя дали да не я започна - анимето страшно ме зариби и ми стана любимо) Въпрос : Бащата на Ипо дали са нещо по-обстойно за него - не може да не е някой бивш световен шампион Ок мерси
Последна промяна Valk0v на Съб Фев 06, 2010 12:50 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hajime no Ippo Публикувано на: Съб Фев 06, 2010 12:36 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
deathrazor написа: Не мисля че има някакъв трик...просто той има по-добри рефлекси и е по-бърз Много ми е чудно как Иппо ще преодолее таз на пръв поглед огромна бариера вбесява ме, че дори и Иппо да спечели, победата няма да е толкова ... не знам как да го кажа - значима. Сякаш онзи дори не си дава зор, не играе за да спечели, а само колкото да тества какви са възможностите на Иппо , уф много ми напомня на подобен момент от Баки. И пак от там се подсещам какво искам да видя - един ден отново Иппо срещу този и Иппо да го смачка с първия удар в първия рунд - брутално К.О. п.п. за 900 чаптъра тази манга сякаш не е мръднала освен Такамура де
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|