|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 1:58 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
И на мен това ми хареса от главата. Екшън от 2-я хокаге е винаги добре дошъл Тая техника, която използва Данзо кое запечата - всичко около тялото или всичко около тялото + него? Ако е второто, то значи окото на Шисуй няма да могат да го вземат. Карин си отиде, сега е ред на Сакура. Ама ако беше отишла сега щеше да има шанс срещу Саске, след като той е на ръба на съзнанието.. разбира се, ако Мадара не се намеси. Ся следвала Коноха, където останаха още двама старци, които 100% няма да са за украса. Сигурно ще спасят селото като се жертват и.. после кой знае, може войната да почне вече.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 2:54 pm |
Hajutze |
|
|
|
Vagabond написа: В деня в който свърши тая манга ще празнувам с курви ,наркотици и алкохол... Аз мислех че курвите, наркотиците и алкохола са за преживяване на тежките душевни дерзания, които човек получава, ако чете мангата Както и да е, какво се чудите на Мадара, че разгада толкова бързо печата .. се пак не е някой пульо.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 3:59 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Too_Proud написа: Чаптъра ми хареса,всичко около Данзо-смъртта,спомените,приказките беше на ниво.Карин умря,което е добре.Тая Сакура е бахти оптимистката,сама ще трепе Саске добре че е Сай малко акъл да внесе сред тия малоумници. дамз, на същото мнение съм. Обаче съжалявам, че така претупаха Данзо, определено остана повърхностен живота-смъртта му Сай малко по малко се превръща във втори Шикамару - демек мозъка на групата. Трябва поне по един на тийм да има, че всичките са взели-дали между ушите Vagabond написа: В деня в който свърши тая манга ще празнувам с курви ,наркотици и алкохол... не, че нещо, ама ти някога виждал ли си курви, алкохол и наркотици освен на картинка в нета Какво искаш ? Мъжете да се състезават с някоя женка ли? По същия довод Иппо е най-мазния педал в шонен мангите ЕВЪР
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 4:46 pm |
krumisimo |
|
|
|
Карин няма да бързам да я водя за гушнала букета... Някак много съмнително изчезна, след като се строполи на земята... И Данзо и той е гениален... Докато крещи по адрес на Сарутоби задължително трябва да разкъса дрехите си, за да може Мадара да види сийл символите по тялото му и да се усети, че трябва заедно със емо-бадасс да си плюят на петите... Valk0v написа: половината работи дето се говорят са някви недосмислици Не думай... Не знаех, че Акамару издавал такива звуци:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 8:28 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Тая манга се казва Саске бе, къв Наруто? Убер-мощния Данзо го изкараха супер-губещия... тоя го смазаха от всякъде бе... Кой? Некви смешници... Ма как и да е, до колкото може да съдим по историята... Втория Хокаге е умрял по същия тъпанарски начин. Няк'ва си групичка тип "анбу" са го нарязали...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 8:30 pm |
|
Vagabond |
|
|
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 7:30 pm Мнения: 4507 Местоположение: До оня от лево
|
Logrus написа: Vagabond написа: В деня в който свърши тая манга ще празнувам с курви ,наркотици и алкохол... не, че нещо, ама ти някога виждал ли си курви, алкохол и наркотици освен на картинка в нета Какво искаш ? Мъжете да се състезават с някоя женка ли? По същия довод Иппо е най-мазния педал в шонен мангите ЕВЪР не съм само виждал....така или иначе ... Какво искам ? Искам да няма флашбак след смъртта на всеки ламер в тая манга...Искам историята му да е по-различна от..."ЕЕЕЕ ТОЙ Е ПО-ДОБЪР ОТ МЕН !!! НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ !!! " И искам да помислиш преди да ми се правиш на интересен... защото е очеизбождащо че не го правиш този процес особено често...
_________________ Facebook Twitter DeviantArt Tumblr
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 8:37 pm |
krumisimo |
|
|
|
kidamy написа: а Карин си е мъртва щото е ненужен персонаж. Не, на Кишимото тя му беше безкрайно нужен персонаж, който да може да спаси любимеца му няколко пъти досега...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|