|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 11:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bishie Showdown I ~ Кръг 1 - Блок 1 Публикувано на: Чет Фев 04, 2010 7:57 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
^ След това изказване се чудя дали да не изритам някого от този блок Как да е ...аз е си се чудя до Неделя и е ггласувам в послединя ден Колебая се между Хайне, Хибари и Лави...макар че харесвам и Зоро, и Гин-сан (не ми е леко, еххх ) ~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bishie Showdown I ~ Кръг 1 - Блок 1 Публикувано на: Съб Фев 06, 2010 10:24 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Shadowcat написа: Haine! Луд + Биши + Бяла коса xD Подкрепям...Едниоственото, което бие тая комбинация е лисващото око...Ако Хайне беше с едно око сметаааааай...Нищо, че у мангата и анимето точно Бадоу е иззел тея функции... Зоро е пич, ама не е биши, животниии...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 07, 2010 1:14 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Рамщайна ме съблазнява да гласувам за него, ама нема да стане та... тука се чудя м/у Gintoki и Lavi, ама как гледам и 2-та са си отпреде и за т'ва ша си пусна за Гин
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bishie Showdown I ~ Кръг 1 - Блок 1 Публикувано на: Нед Фев 07, 2010 1:36 pm |
|
Prophian |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 24, 2008 10:08 pm Мнения: 1325 Местоположение: Where the hell exactly?
|
Хибари го дава много садистично - ако го нямаше Гин-сан ,100% щях да гласувам за него . /Ками корос
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|