|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 5:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пон Фев 01, 2010 1:29 am |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Що бе, Falcon-e. Не беше чак толко зле. Кажи какво не ти хареса.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Сря Фев 03, 2010 2:22 pm |
krumisimo |
|
|
|
Too much talkin'! На моменти даже беше уморително... Повечето екшън анимета чакат 2,3,4 епизод за да разкрият по-детайлно инфо, а тук скупчиха почти всичко наведнъж (Nishio нарочно го е направил)... Дано следващите серии има повече действие (друго и не очаквам) за сметка на приказки... Артът и героите ми харесаха... Само ще ми трябва още малко време да свикна с тези очи... kimiraikkonen написа: Първи и втори епизод ще се излъчат в интервал 1 седмица между тях. По-точно 2 седмици...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пет Фев 05, 2010 11:33 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Цитат: Don't get the wrong idea - I did this for you. това аниме ме спечели с тази линия иначе... арта не е толкова хубав колкото очаквах... но пък историята радва. и не знам що считате главния за толкова тъп... интересен персонаж е тоя. главната също. но пък противниковата нинджа ме издразни. "тази тайна не съм я казвал на никого другиго, що да издавам толкова интересна информация?" --а току що я разказа на някво момче дето си видял за пръв път ДНЕС. бтв сестра му ще ги последва. 100% съм сигурен. а и за говоренето - те даже се изебаваха с това - нали нашия каза "Всички ли от континента приказват толкова?" изобщо, добре изглежда... но едва ли ще излезе нещо с легендарен статус.
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пет Фев 19, 2010 3:07 pm |
krumisimo |
|
|
|
Диалогът наистина е страшно много (на места даже трябва да стопирам за сек, за да осмисля всичко, което са изговорили )... В Бакемоно и Medaka (но то отделно, щот' е манга) има също доста вкарана реч, но тука Нисио вече малко се олял... >_< lolikiller, после ако тръгнеш да го гледаш наведнъж няма ли да ти дойде много нанагорно... На мен със сигурност ще ми... Аз ще си го гледам по епизод на месец (разумна доза )...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пет Фев 19, 2010 3:55 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Мисля да изчакам,докато излезе цялото аниме и тогава да го гледам.Знам,че ще чакам много,но както листа ми е нараснал на 20 анимета,въобще няма да имам време за него.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пет Фев 19, 2010 6:19 pm |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
krumisimo - абсолютно Ам, между другото Тогаме дали изобщо носи нещо от долу. Cheerio !!
Последна промяна lolikiller на Нед Окт 31, 2010 10:25 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Katanagatari (Зима 2010) Публикувано на: Пет Фев 19, 2010 7:03 pm |
krumisimo |
|
|
|
^ О, да! Тоя момент беше много добър... "Стой зад мен, за да има какво да пазя!", а то какво стана... Gyafun!~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|