Та най-накрая се реших... Всъщност от много дълго време го обмислям ^^'
Казвам се Стефанка .. Да речем че имах период в който си ненавиждах името, но сега осъзнах че не е толкова зле =] Хмм прякори и галени имена, като се почне от Стеф, Стефи, Стефич, Фанка, Фани, Фифи та се стигне до съществителни като мечо, лешник, компот и тортичка xD
Родена съм в Казанлък ( града на розите <3) в не чак толкова далечната 1995 година 17 септември- неделя ^^
Зодия Дева съм
Не пуша и не пия xD
Уча в Хуманитарна Гимназия "Св.Св. Кирил и Методий" в английска паралелка.
Принципно съм общителен човек и позитивен, обичам да се занимавам с много и различни неща.
Харесвам музиката, затова свиря на китара. Не съм особено добра ^^'
Харесва и журналистиката, затова и се записах в редакцията училищния вестник.
Също така харесвам литературата, и фотографията... от време на време правя снимки и пиша есета, които са сполучливи понякога. / Ако някой проявява желание, мога да споделя нещичко. ^^
Обичам простите неща. Понякога само зяпането в един облак, или в луната е много приятно =]
Обичам и храната. Еее малко ми се чудят как може постоянно да се тъпча и да не надебелявам... това мен не ме интересува, важното е да си имам нещо за похапване
Обичам и спорта най-вече баскетбола. <3 Еее тук пък ми се чудят как постоянно имам енергия за вършене на "тъпи" упражнения.
Обичам и животни - малки, големи, пуфкафки, с уши, с опашки, диви, питомни ... всякакви ^^
Обичам и приятелите си естествено. Без тях на къде ??
Хммм не знам дали има нещо, което да не харесвам... може би твърде студеното време.
Не харесвам и гримовете. Амии да може да е странно, но си харесвам естествената красота, и се опитвам да я запазя =]
Хмм не харесвам, разделението на хората според музиката... Е оказва се че обичам доста стилове, в зависимост от настроението ми, но нещо поп-фолка не ме влече....карай xD
Еее хайде да кажа и две-три думи за това, как започнах да гледам аниме...
Амии няма определен момент, в който да съм почнала. Беше постепенно. Но да речем преди 2 години през лятото съм започнала засилено, зяпане на японската анимация... Манга почти не чета... Някак си ми писва само да цъкам като изрод пред екрана, друго е когато ти е на хартия, да почустваш мастилото, хартията <33
Ами ако има въпроси, свободни сте да питате =]
Едит:
Бее да, форума е яко място... :3 Има яки хора, пък и тука си намерих любовта в лицето на
hriskou
Нещата от тогаваq когато съм я правила тази тема, до сега не са се променили почти. Запазила съм си харесванията през последните три години, а май и за напред може би така ще си остане...
Също така линка на дадената снимка не работеше, за това ще я сменя с друга, че ако някой реши да посети тая тема, хванала прах и мъх и плесен, да има поне някаква лека представа, кой пък е тоя човек, написал това описание.