|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 9:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Съб Фев 06, 2010 8:13 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Нещо много странно става:Анимето не блести с нещо чак толкова,но пък ми харесва как показват нещата от различни страни.Така че и след 5 епизод продължавам да си го гледам.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Нед Фев 07, 2010 10:26 pm |
krumisimo |
|
|
|
Мисля, че още в 3 еп. споменаха моментно за разсичанията и сега ни представиха не 1, а 2 касапина: Първият силует доста ми мяза на Анри, вторият предполагам е на дългокосото момиче с лаптопа... (still just speculations) И Кида трябва да е бил член на някоя банда... Не може просто ей така две трети от епизода да говори за тъмната страна на Икебукуро... Може да е бил от жълтите и затова точно тях да ги застъпиха на няколко пъти в серийката...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пон Фев 08, 2010 3:06 pm |
krumisimo |
|
|
|
Сутринта rewatch-нах епа... Когато онези тримата бяха сгащили Кида, той с лека усмивка им каза "Наистина ли сте от жълтите шалове?" По това съдя, че Кида е добре запознат с жълтите и знае, че тази троица няма нищо общо с тях и са няк'ви wannabes... А как иначе да знае това, освен ако не е бил той самият жълт член... И може точно терминацията на жълтите от сините да е помогнала на Кида да се отскубне от бандата, да се вземе в ръце и да "поеме отново към светлината"... erejnion, как е мъжки единият силует? о_о И двата са женски... Погледни първият - има къса поличка и прическа точно като на Анри... Тя трябва да е първият слашър... (SN: това ще ме накара още повече да й се радвам :Д) И на мен ми се струва, че Микадо е по-навътре в нещата отколкото изглежда... Около него също е малко мъгла ситуацията... Бе от персоните на всички керектъри има бая пластове, които трябва още да се разкрият...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Вто Фев 09, 2010 12:22 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
аз това го приех повече като "ама вие какво, мислите си че не знам че жълтите бяха премазани?" и така де, той винаги се усмихва. но да, и това е напълно възможно, щом поставяш нещата така. //за мъжкия силует... така се получава като едновременно пишеш мнения и търсиш фенартове на Хидейоши имаме още 19 епизода... много неща ще се разкрият. а Микадо... най-ми е интересно какъв е онзи онлайн чат.
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Вто Фев 09, 2010 12:33 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
не... не мисля че Кида и момичето са там. Микадо се подразбира че е там, ама тогава той нямаше да пише на Кида и Анри с този тон... твърде е официален. останах с впечатлението че онази с лаптопа дето я показаха е също в чата. и... не знам. а 母-човекът? рандом побърканяк? побъркан от какво? много неща натрупаха...
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Вто Фев 09, 2010 12:50 am |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
erejnion написа: а 母-човекът? Моето съмнение е това да са слашерите (имаше няколко индивида, които партнаха чата след това изпълнение), или пък в краен случай - онзи с любовната връзка
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Вто Фев 09, 2010 1:45 am |
krumisimo |
|
|
|
И аз не обръщам много внимание на чата... Микадо е там... Отделно ми направи впечатление, че в чата има и човек с ник Setton, който мисля, че няма кой друг да е освен нашата безглава другарка Selty Sturluson... За другите - нз... :/ erejnion написа: така се получава като едновременно пишеш мнения и търсиш фенартове на Хидейоши Вместо да напишеш Минами (или Анри)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|