|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 28, 2010 12:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Най-побърканото : FLCL Не ми издържаха нервите и го дропих посредата,въреки 6те му епизода. Cosette - него го изгледах. Има мн добра анимация. Rev girl Utena-ТВ и муви са пълни със символики,метафори и некви дълбоки смисли,но ремастър версията е наслада за окото. Тепърва на опашка за гледане Мind Game, Angel's egg,Excel Saga и др. деменции Да видим колко ще оцелеят до края.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 28, 2010 1:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38692_1358907656.jpg) |
burst |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
амииии....едно аниме което в крайна сметка не знам каква полза имам от него,нито смисъл нито нищо..... The Melancholy of Haruhi Suzumiya
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Май 04, 2010 7:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
burst написа: амииии....едно аниме което в крайна сметка не знам каква полза имам от него,нито смисъл нито нищо..... The Melancholy of Haruhi Suzumiya ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) Съгласна съм ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 20, 2010 5:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
cheril написа: Най-странното ли?!?!?!!? Веднага ще кажа "Perfect Blue".Страшна психария е въпреки,че съм го гледала два пъти,така и не можах да разбера кой е убиеца накрая ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) .Единственото решение беше да приема,че убиеца всъщност са двама,ама пак не е сигурно!Ако има някой,който го е разбрал,да седне тука да ми пише два реда и да ми светне малко! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-странното аниме, коетo сте гледали? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 20, 2010 8:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37223_1307288834.png) |
cheril |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 06, 2009 10:22 pm Мнения: 323 Местоположение: Earth
|
trancer4e4life написа: cheril написа: Най-странното ли?!?!?!!? Веднага ще кажа "Perfect Blue".Страшна психария е въпреки,че съм го гледала два пъти,така и не можах да разбера кой е убиеца накрая ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) .Единственото решение беше да приема,че убиеца всъщност са двама,ама пак не е сигурно!Ако има някой,който го е разбрал,да седне тука да ми пише два реда и да ми светне малко! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Може и да си права,обаче...И аз мислех като теб,но накрая когато Мима(адашката ми ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )излезе от психиатрията след посещението си при Руми,тя се качи в колата,махна шапката и каза нещо от рода на:"Ето ме отново"или нещо подобно.Извинявам се,ако не съм цитирала правилно...Това ме наведе на мисълта,че и тя е имала пръст в убийствата,но са действали несъгласувано и затова си е толкова объркана историята.И че в крайна сметка и двете са за психиатър,не само горката Руми ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) !!!НО това все пак си е жанр,който всеки може да тълкува по различен начин!Шантаво е ,но щом го помня само него след толкова години,значи си заслужава!
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|