|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: Shrek Forever After/Shrek 4 Публикувано на: Чет Яну 28, 2010 1:32 pm |
|
Ghost Wolf |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 11:13 pm Мнения: 545 Местоположение: Where The Rain Grows
|
Shrek Forever After/Shrek 4 / Шрек завинаги една анимацийка която леко май поразвалиха , но нека излезе и ще видим... Жанр: Анимация, Комедия, Приключенски САЩ / 2010 / 0 минути Сценарист: Джош Клауснър, Дарън Лемке Режисьор: Майк Митчъл Премиера в България: 16.07.2010Световна премиера: 21.05.2010Отегчен от домашния живот, Шрек прекарва времето си в раздаване на автографи върху вили за сено. Нуждаещ се от промяна, той сключва договор с Румпълстилскин - да се почувства отново като истинско огре. Но вместо това, Шрек получава една изопачена версия на Далечното Царство в която е изпратен. Там Румпълстилскин е крал, огретата са преследвани, а най-близките му и Фиона дори не го познават. Сега Шрек трябва да спре злият крал-измамник и отново да върне нещата в Далечното Царство в нормалното им състояние. - котарака е уникален...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Shrek Forever After/Shrek 4 Публикувано на: Чет Яну 28, 2010 4:07 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
изобщо не го гледаш на кино тия анимации е гот да ги гледаш с приятели, но точно Шрек го развалиха в последно време според мен не си заслужава парите домашно кино с пица и приятели фтв
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Shrek Forever After/Shrek 4 Публикувано на: Чет Яну 28, 2010 4:54 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Анимациите след wall-e, че и тези преди тях, не ме кефят толкова много. Иначе имах някакви горе долу нормални впечатления от Шрек, когато го гледах едно време, но пак ме дразнеше леко. Има някакви готини лафове тук-там.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Shrek Forever After/Shrek 4 Публикувано на: Чет Яну 28, 2010 9:12 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Johnny Cage написа: На мен ми изглежда доста добре, най-вече котарака x2 agree То пък не че съм изобщо големия почитател на Шрек...
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: Shrek Forever After/Shrek 4 Публикувано на: Съб Яну 30, 2010 2:33 am |
|
Pinko |
|
|
|
Хаха това може и да го гледам , сигурно ще го гледам де Аз замалко да отида на принцесата и жабока от простотия Иначе нямаше ли и някакъв коледен шрек Deck the halls или нещо такова или това беше 3тия ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|