|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Кой ви е любимият второстепенен герой? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 01, 2010 9:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=36833_1337766222.png) |
sasuke_fen |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
valenceto_753 написа: И на мен е той, а вторият е Зеро(Vampire knight) -(ако е второстепанен де ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) И Sebastian от Kuroshitsuji
Последна промяна sasuke_fen на Нед Фев 28, 2010 6:40 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кой ви е любимият второстепенен герой? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 01, 2010 10:09 pm |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Дитер (Монстер) , Гримър (Монстер , Рунге (Монстер) , Урахара (Блийч) Има и още , но не мога да се сетя
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кой ви е любимият второстепенен герой? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 10, 2010 4:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
SHINJI HIRAKO от Блийч. Много голяма откачалка,абс фен ....но също така Гримжоу и Хисаги сан. Шинджи обаче е по-интересен общо като персонаж от двамата. Итачи сан от Наруто, и незнам Саске де да го турям при главните или второстепенните герои. Май е главен - също любим ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Зефирот и Зак Феър от ФФ7 останалите са много и не ми се почва да ги изброявам
Последна промяна DiaDora на Чет Яну 28, 2010 1:31 pm, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кой ви е любимият второстепенен герой? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 28, 2010 12:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20926_1412972168.jpg) |
xCarNagEx |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:15 pm Мнения: 908 Местоположение: вкъщи
|
Winter Storm написа: примерно от Bleach любимия герой ми е Matsumoto ( всъщност тя ми е един от любимите герои изобщо) Е то няма как да не ти хареса!!!Обзалагам се,че на всички момчета тя е от "най-любимите" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) !(Just take a look at the boobs ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ) Иначе на мене любими са ми Mihawk,Lucci,Enel,Whitebeard,Blackbeard,Hawkins,Kuma,Kizaru и Aokiji от One Piece.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Кой ви е любимият второстепенен герой? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 28, 2010 3:07 pm |
![Аватар](http://www.gamerdna.com/uimage/TadwQJI/full/fairy-tail-emblem.png) |
Winter Storm |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Авг 13, 2009 4:03 pm Мнения: 354 Местоположение: Града на картофите xD
|
xCarNagEx написа: Winter Storm написа: примерно от Bleach любимия герой ми е Matsumoto ( всъщност тя ми е един от любимите герои изобщо) Е то няма как да не ти хареса!!!Обзалагам се,че на всички момчета тя е от "най-любимите" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) !(Just take a look at the boobs ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ) Иначе на мене любими са ми Mihawk,Lucci,Enel,Whitebeard,Blackbeard,Hawkins,Kuma,Kizaru и Aokiji от One Piece. само да спомена .......... странно не я харесвам заради ... бомбите й ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|