|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shoujo Manga Award ~ Публикувано на: Пон Яну 11, 2010 7:09 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
При проблеми с гласуването прочетете тази тема -> viewtopic.php?f=66&t=49877В тази категория са включени заглавия, отговарящи на следните критерии: - заглавие, което влиза в категорията Shoujo - ongoing заглавие, което продължава да излиза и през 2009 г. - заглавието, което е завършено и последният му чаптър е преведен 2009 г. Крайният срок на гласуване е 15.04.2010 г. Не бързайте да гласувате, имате достатъчно време и може да си харесате и прочетете някоя друга манга. За коментари и критики за AsMA 2009 -> тази темаИ така номинираните са:
- 1/2 Prince
by Yu Wo & Choi Hong Chong Жанрове: Action / Adventure / Comedy / Fantasy / Gender Bender / Romance / Sci-fi / Shoujo / Shounen Статус: все още излиза, превежда се редовно Връзки: [url]свали@AnimeS-bg[/url] | @mangaupdates ______________________________________
- 100% Perfect Girl
by Wann Жанрове: Action / Drama / Psychological / Romance / Shoujo Статус: завършена, цялата е преведена Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Dengeki Daisy
by MOTOMI Kyousuke Жанрове: Comedy / Drama / Mystery / Romance / School Life / Shoujo Статус: все още излиза, превода изостава с 2 тома Връзки: [url]свали@AnimeS-bg[/url] | @mangaupdates ______________________________________
- Gakuen Alice
by HIGUCHI Tachibana Жанрове: Comedy / Drama / Romance / School Life / Shoujo / Supernatural Сатус: все още излиза, превода изостава с 1-2 тома Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates
by SHIINA Karuho Жанрове: Comedy / Drama / Romance / School Life / Shoujo / Slice of Life Сатус: все още излиза, превода изостава с 2 тома Връзки: [url]свали@AnimeS-bg[/url] | @mangaupdates ______________________________________
- Koukou Debut
by KAWAHARA Kazune Жанрове: Comedy / Drama / Romance / School Life / Shoujo / Slice of Life Статус: завършена, цялата е преведена Връзки: [url]свали@AnimeS-bg[/url] | @mangaupdates ______________________________________
- Ouran Host Club
by HATORI Bisco Жанрове: Comedy / Gender Bender / Harem / Romance / School Life / Shoujo Статус: все още излиза, превежда се редовно Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- Perfect Girl Evolution
by HAYAKAWA Tomoko Жанрове: Comedy / Drama / Romance / School Life / Shoujo Статус: все още излиза, превежда се редовно Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates ______________________________________
- The Bride of the Water God
by YOON Mi-kyung Жанрове: Drama / Fantasy / Historical / Romance / Shoujo / Supernatural Статус: все още излиза, превежда се реводно Връзки: [url]свали@AnimeS-bg[/url] | @mangaupdates ______________________________________
- The One
by LEE Nicky Жанрове: Comedy / Drama / Romance / Shoujo Статус: все още излиза, превежда се редовно Връзки: свали@AnimeS-bg | @mangaupdates
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shoujo Manga Award ~ Публикувано на: Сря Яну 13, 2010 11:32 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Сега се сещам, че трябваше Любовната песен на дявола на вкараме, ама нейсе, просто момиче съм... Оттук идея какво да избера нямам. I love them all...I want love....
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shoujo Manga Award ~ Публикувано на: Сря Яну 27, 2010 8:19 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Хаха...нито една не съм чела. Но не трябва ли сред тях да е Kaichou wa maid sama? Доста популярно шоужо е. Тоя Usui Takumi го раздава топ 3 манга поп герой в момента
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shoujo Manga Award ~ Публикувано на: Съб Яну 30, 2010 3:35 am |
|
excape |
|
|
|
Наистина е известна, но според мен лично, Faster than a kiss е много по-добра.
Иначе от 10-те номинирани, пф, не знам, много са различни, всички дуги, освен - The one, Bride of the watergod и 100 % perfect girl, са типични шоуджи манги, а може би това се дължи и на факта, че тези, които съм посочила са корейски и тайландски, докато останалите без 1/2 prince са японски.
За мен първо място заслужава Bride of the water god - невероятен арт и история. 100 % perfect girl пък ми е една от любимите, защото докато не я прочетох, не си легнах.
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shoujo Manga Award ~ Публикувано на: Съб Яну 30, 2010 12:59 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Е 100% perfect girl заради теб я сложих и разкарах няква рандъм манга от списъка си, наистина е добра, макар на моменти артът да дразнеше до немай къде. Тази година ми беше много трудно с шоуджотата, защото с преводи и глупости всичко беше много на кантар, даже CLC да каже как кръв ни капеше от сърцето за някои манги, ама нейсе...Честно казано, ако не гласувам за корейско ще е за Kimi ni Todoke. Prince-a го не дишам, а Дейзито е много мънинко още, аи много рандъм, макар да има нечовешкия чар тази манга.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shoujo Manga Award ~ Публикувано на: Съб Яну 30, 2010 8:06 pm |
|
excape |
|
|
|
Zenith написа: Е 100% perfect girl заради теб я сложих и разкарах няква рандъм манга от списъка си, За което искрено благодаря. Аз също съм на мнение, че Кимито и Дейзито са много добри, те са от мангите, които като се усмихнат и ти се усмихваш с тях докато ги четеш Но все пак гласувах за Bride of the watergod, щото, поне за мен, си е дъ бест.
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shoujo Manga Award ~ Публикувано на: Нед Яну 31, 2010 4:19 am |
|
casca |
|
|
|
Zenith написа: Сега се сещам, че трябваше Любовната песен на дявола на вкараме.... ако я имаше, нямаше да се чудя много
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shoujo Manga Award ~ Публикувано на: Сря Фев 10, 2010 12:10 am |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
аз такова мога ли да си сменя гласа? xD понеже видях някакъв коментар, че в шоуджо раздела няма мнения: 1/2 Принц - супер смешна, иронична по отношение на ролевите игри. Играеше ми се wow (xD не не ме убивайте) и за това леко гласувах за нея в първия момент. Няма особено заплетен сюжет и драми, но е разпускаща и доста приятна, смеша и етц 100% perfect girl - awesomeness....като се замислих искам за нея да гласувам. Макар че още не съм я приключила доста ми харесва. Цялата идея - приц среща обикновено момиче и се жени за нея, ама тя много не иска ми напомня за Гуунг, КОЕТО ГО ИСКАМ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА Dengeki Daisy - Дейзи много ми харесва като персонаж, пич е, дебил е, чистач е, хакер е - няма какво повече да кажа. Gakuen Alice не съм чела... Koukou Debut - Наистина е готина мангата, като се замисля едни от първите шоуджота дето съм чела може би? Ех, спомени спомени ^^^^ Ouran Host Club - Класика, но именно за това не искам да гласувам за нея : D въпреки че съм мега фен на гендър бендерите и сега Тамаки се освести xD Perfect Girl Evolution - пак класика, но младежите ми се струват на пресъхнали трупове xD прекалено са кльощави. Но сунако успява да замаже положението заедно с 1 доза смях, така че мангата да е над средното ниво The Bride of the Water God Страхотна!!!! Да си призная като видях шоуджо категорията малко я прескочих и не я видях xD НО! Мангата е красива, тъжна, интересна, с много готини персонажи и богове и бишита xD The One - супер е!! А близнаците са невероятни, особено Ерос!! Напълно си заслужава мястото тука ^^ Леле е страшна, красива, забавна, уникална ^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2009] ~ Best Ongoing/Completed Shoujo Manga Award Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 1:16 pm |
|
faye |
|
|
|
1/2 Prince - не е баш шожо. До момента една целувка не съм видяла. Е да има с какво да си плакнеш очите 100% Perfect Girl - Зле. Главната героиня ми е почти противна. Самата идея ми е абсурдна. Dengeki Daisy - много приятно и отпускащо. Gakuen Alice - Един от фаворитите. Ще ми се героите да бяха малко по-големи, но това е единствената ми критика. Абсолютно сладурско е. Kimi ni Todoke - На туй така и не разбрах защо се вдигна шума. Не лошо, но не е и чак толкоз уникално, колкото се изкара Koukou Debut - Много смътно си спомням за какво идеше реч, което значи, че е било посредствено шожо. Ouran Host Club - таз манга я продължих само след като гледах анимето. За мен е по-зле от екранизацията си и силно се надявам да направят втори сезон вместо да се мъча с мангата. Perfect Girl Evolution - Тъпче на едно място. Шегите също почват да втръсват. Верно, че не съм чела последните 20тина глави, но се съмнявам нещо фундаментално да е станало. The Bride of the Water God - Тез корейци трябва да се научат, че освен арт трябва да подреждат панелчетата по смисъл. Сериозно - на 6 том въпреки, че даже връщах някви глави назад, логическата нишка ми се губеше. The One - Фаворита ми в таз категория. Страхотен арт и история. Нямам критики. Не е детско и леко според мен бие на жосей. Страхотно заглавие
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|