За последната ако беше само зелено и червено щеше да е много по добре. Жената с коса- листа ми харесва много като идея и една цветна верси с компютърна обработка ще стане нечовешко. Прилепа бих искал да му видя очи. Жената става. А предишните още не съм ги разгледал, че ме мързи днеска прегледах много от други страници на съфорумци и ми по писна. Утре ще ги разгледам и останалите твои.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Заглавие: Re: MyArt: Мойте Фен Арт-ове
Публикувано на: Съб Фев 06, 2010 9:14 pm
Johnny Cage
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
Имаш много талант и не трябва да се чустваш несамоуверен(някой от постовете ти го показват). Не си блестящ,обаче имаш потенциал и с много работа всичко ще стане. А и само за старанието ти казвам браво П.П Жената с косата от листа като идея е много красива,а дървото е също много хубаво(и е искало не малко труд,предполагам.. )
Еха, имаш някои доста добри рисунки. Това с nick-а ти дето е pattern-like е супер добро според мене! Да кажа, че никак не е лесно това! От личен опит знам!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 79 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения