Рицуко нататък си има силно присъствие Ми сега погледнах в японската уикипедия и определено си пише, че и Сару и Рицуко са си в гимназии. Що са решили университети да го превеждат.... :/
Ацката манга е това прсото. Дебелака ме спуква с мастурбирането на всевъзможни места, а девственото даскало кърти просто. Тоя по-тъмничкия пич дето сумистката го е харесала ме сабори от смях Ма бавничко излизат.
_________________ Боже Господи...
Заглавие: Re: Saru Lock
Публикувано на: Пон Яну 25, 2010 1:35 pm
Rampage
Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
Сару и неговият събрат по съдба - къртят, особено когато мислят, че ще ги огрее Ако авторът е садист, като нищо Сару да си остане детсвен до края на мангата.
И аз мисля, че Сару няма да "топне", никога няма да може да сложи хиксчето на листа xD
Мангата е супер дебилна и забавна, със страшни мацки, но отблъскващи мъжки индивиди xD по ечи от това няма на къде. Сару да не би да искаше да си намести пръстите в последната глава? оО
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 52 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения