|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Нед Яну 24, 2010 6:24 am |
|
Haruka |
|
|
|
3 нещо.. не беше нищо особено (макар че се изкефих, че поне като вкарват руски го правят мн по-автентично от посления път когато чух руски в аниме. прави ми впечатление просто). Вярно, че включват постепено новите герои, но доста придвидимо ставаше на моменти. Все още Изая прави радващите моменти, а другите герои от този епизод са.. хъх..не XD Overall, мисля, че може и по-добре. Краят ми хареса, когато момичето остави Микадо да тича след нея. //До всеки, който се чуди какво толкова сме писали 7 страници по сега – по-добре, че не знаете, защото и аз не знам точно за какво спорихме по едно време, но важното е, че цари прекарасен моментен мир ^^’
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пон Яну 25, 2010 12:54 am |
krumisimo |
|
|
|
В епизода толкова много работи се случиха, че на човек би му било трудно да ги изброи... На тези две сцени много се смях: Интересно как на Izaya му нямаше нищо след като бе цапардосан с цял автомат за напитки, а Shizuo (каква ирония - името му значи "quiet man") целият кръвяса от един удар по главата... Искам да разбера какви взаимоотношения двамцата са имали в миналото... Няма да се учудя да са били съученици преди години... И пак настанаха много референции с други анимета (pipiru-piru-piru for example )... Едит: Бе 7 страници не са чак голяма бройка... И за Vampire Bund-a бяха изписани толкова досега...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пон Яну 25, 2010 4:14 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Haruka написа: 3 нещо.. не беше нищо особено А! Дойдохме ли си на думата ?! мда, съгласен съм за руският, беше си добър елемент да вмъкнат и то най вече да го говорят добре. мда, бяха и предвидими. Ама момичето бяга по-бързо от "спасителя" й, а ? "My love will bring her to me" ... whoever "she" is... полечка Ромео, за малко да го издокараш и пак ендинга трябва да се спомене.
|
|
|
Заглавие: Re: Durarara!! (зима 2010) Публикувано на: Пет Яну 29, 2010 6:02 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
SayanMk написа: черната рокерка... Ооо аз си го бях запазил след като излезне цялото,но май ще го започна сега >.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|