|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 1:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФИЛМ: Fight Club /1999/ Публикувано на: Чет Яну 28, 2010 12:16 am |
|
Squall_1st |
* |
|
Страшна глупост е и се знае, ако си проявявал интерес. И все пак ви дойде като причина, за да спамите. Тъпо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФИЛМ: Fight Club /1999/ Публикувано на: Чет Яну 28, 2010 7:34 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Logrus написа: Че не ме кефи, когато се спами. Запази тишина сега.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФИЛМ: Fight Club /1999/ Публикувано на: Пет Фев 19, 2010 5:16 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Squall_1st написа: Да, само дето Where is My Mind е на The Pixies. Верно си е
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФИЛМ: Fight Club /1999/ Публикувано на: Пет Сеп 24, 2010 10:35 pm |
Нарутард |
|
|
|
ВЕЛИК ФИЛМ ЕЙ!!!!!!!!!!!!
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФИЛМ: Fight Club /1999/ Публикувано на: Пет Ное 09, 2012 11:09 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
Велик филм,няма какво да се спори.Няма филм,който да ме е израдвал толкова много и в същото време да ме е накарал да се замисля толкова много.Сюжет,актьори-всичко е перфектно направено.Брад Пит направо кърти в тая роля-спомням си,че преди имаше турнир за anime badass и някои се чудеха кво точно значи тва.Ми за мен героя на Пит е перфектният пример за badass герой Сцената с ръкавицата направо ме разби от смях Като се замисля,сцената с тоя,дето работеше в магазина и искаше да стане ветеринар е една от най-великите,който съм гледал.Много истина има в нея
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФИЛМ: Fight Club /1999/ Публикувано на: Пет Ное 09, 2012 11:34 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
Цитат: Tyler: My dad never went to college, so it was real important that I go. Narrator: Sounds familiar. Tyler: So I graduate, I call him up long distance, I say "Dad, now what?" He says, "Get a job." Narrator: Same here. Tyler: Now I'm 25, make my yearly call again. I say Dad, "Now what?" He says, "I don't know, get married." Narrator: I can't get married, I'm a 30 year old boy. Нямам думи просто за тоя цитат.Изразява всичко,което чувствам в момента.Остава си актуален проблема(поне за мен) дали всичко,което правиш в живота е предопределено и следва това:
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|