Разбрах , че мога да си постна тема и си казах " Защо пък не
"
Казвам се
Стилиан. ( Колкото до ника ползва се само тук , за да дразни .. едни особи )
Роден съм 1995 , 9ти Април.. зодия овен..
От градът на правите улици Стара Загора (ама и те колко са прави)
Уча : В езикова гимназия с Испански и Френски ( там където исках да вляза , макар и с не много добри marks)
Обичам : Да се "усамоти" пред пц или някаде на вън, да изляза с приятели/приятелки , да гледам качествени анимета , филми .. и да си спортувам .. преминал съм през доста спортове макар и за тези 14 годинки.. Но съм се задържал най-много на плуване , "ФООТББЪЪЛ" , баскет , "ХАНБАЛ" , Карете Киокошин .. от скоро и Волейбол..
Харесвам хора с характер , хора който знаят какво искат .. определено мразя побертетите (който са навсякаде покрай мен) .. обичам да
творя , да снимам (не от тип импулсе.бг ) пред пц , фотошоп , сони вегас и те те така.. ай забравихме храната .. любимо ядене : Китайски Ориз с пилешко , пристрастен към КОЛА .. не го казвам за лафчето , тежък случай съм.. мисля , че е това.
Не харесвам : Определено мразя ХЕЙТАРИТЕ ( Най-отвратителното нещо с което на последак се срещам.. , мразя двуличници , идиоти , както споменах пуберите , надутите момичета .....мразя елемтарни хора... а и забравих мразя да проверявам това което пиша .. (както си личи и по някога)
Отрицателни чъртЪ : Определено се опитвам да дразня съществото което дразни мен, казвам си всичко в очите , колко и банално да стана на последък... , огромен , гига мързел няма такъв.. , някой път съм с главата на пред , което в повечето случай е лошо за мен.. "Вола рине и на главата му пада"
, когато видя конкуренция ме побиват тръпки дукато , не се излъжа , че конкуренцията не е такава...
Музика : Слушам предимно от всичко .. зависи от песента/песните и т.н. Най - много се задържам на бг хип хопа.. , но не стил Мишо-шамара , Конса и т.н .. качествен и добът хип хоп давам пример с този изпълнител Атила ( може да чуете малко от неговите тракове тук >
http://www.myspace.com/mcatila ) ... определено мразя чалгата ... за разлика от родата..
Малко относно Аниме и Манга : Първо да започна с това , че не чета Манга.. няма да обяснявам защо..
Гледам аниме от 5-6 клас , но само Наруто .. от два - три месеца гледам по-качествени анимета .. и вече съм натрупал списък макар и скромен все пак е нещо.. не харесвам еччи ( мисля , че е загуба на време .. перверзия в нея няма нищо лошо , но все пак.. не съм седнал да си че*а оная ми работа .. Любими анимета : Monster , Samurai Chaploo ,Naruto.. , DN ..
Ако се сетя нещо ще едитвам
Това е от мен , arigatou..