|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Best Action Публикувано на: Чет Яну 21, 2010 11:42 am |
|
teri_1992 |
|
|
Регистриран на: Чет Апр 17, 2008 3:44 pm Мнения: 106 Местоположение: София
|
Колебая се между Phantom и DOGS...
_________________ I am the bone of my sword. Steel is my body,and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unkown to Death Nor known to Life Have withstood pain to create many wepons. Yet,those hands will never hold anything.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Best Action Публикувано на: Пет Фев 05, 2010 9:56 pm |
|
Manga Anime |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 12:43 am Мнения: 2005 Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
|
искам да гласувам за Canaan ама ми вика : Изпратената форма е невалидна, опитайте отново. Върни се обратно! a да оправи се тенкс dadaadda
Последна промяна Manga Anime на Съб Фев 06, 2010 1:20 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 05, 2010 11:36 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
@Manga Anime - има важна тема за т'ва viewtopic.php?t=49877
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Best Action Публикувано на: Чет Фев 18, 2010 2:18 pm |
|
soregashi |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 04, 2008 10:29 am Мнения: 666 Местоположение: Stuck (Between)
|
ФМА и Фейри тейл директно отпадат, просто не са толкова екшън, че да са най-добрите, а Фейри тейл почти съм готов да го нарека Фейли Тейл. DOGS ми хареса, но само 4 епизода... просто не успя да ме хване НА Ниидлес му изтърпях едва трейлъра... На Фантома съм дал 9-ка... Засега е Фантома, но все пак ще изгледам още заглавия, които ми харесаха на пръв поглед
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Best Action Публикувано на: Чет Фев 25, 2010 3:09 am |
|
Jo jan |
|
|
|
Определено бих избрал Phantom: Requiem for the Phantom. Но то не е само action - така де исторята и персонажите там играят по важна роля от екшъна (според мен де ) докато в някой от другите заглавия точно той е основата. But who cares -vote for Phantom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|