|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Frostburn O_O ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 17, 2010 1:04 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Хубаво представяне си си лепнал,радва ме XD
Инак не сме се засичали много-много с тебе,обаче ми се виждаш свестен :3
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 17, 2010 10:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
е не... представянето беше превъзходно еми... аз ко да кажа(не че мога нещо да кажа де...) хубав човечец
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Frostburn O_O ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 02, 2010 2:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
много ме радваш ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) един от потребителите си, на които много уважавам мненията, но повече ме радваш от тях. //и може и да ти повярвам че казваш "обичам те" по-трудно от мен... колкото и да е невероятно ////това нещо общо със зодията ли има? О.о и аз съм Везни
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Frostburn O_O ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Апр 25, 2010 9:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8931_1326928285.jpg) |
Hinata_Foxy |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
един от малкото хора, при които на който и техен пост да попаднеш, все ще те впечатли с нещо ;] определено много естетическа личност, която гледа на света през по-нетрадиционна призма ^^ go go mr.Frostburn (;
_________________ Премного милея за ада си, та да те пусна там.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|