ОДААА (да се чете О, да! ) Сега искам само една реплика - "Сам ли мислиш да се биеш ... сенчоу?" И екипажът излиза на сцената
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие: Re: One Piece
Публикувано на: Нед Дек 27, 2009 12:40 am
Selem
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
На мен пък ми хареса чапъра ... това,че е твърде наивно според мен си е неоправдано оплакване отправено към най-велкия ШОУНЕН... За мен ако Лъфи не беше направил нещо значимо просто нямаше да е същото,и това,че не може нищо и тн...поне според мен не е вярно,може в сравнение със дядо си ,белия и адмиралите да е слаб,но на фона на толкова многото останали персонажи,дори самите Шичибукаи,той все пак остава на ниво.. За мен това беше един много силен чаптър,само се надявам да видя в най-скоро време останалите ни приятели от екипажа.
Главата ми хареса Такава организация все си мисля че от по-рано трябваше да има Утре вярвам ще са я видели повечето и ще можем да коментираме кой какво е видял и какво не му е харесало.
Илии да коментираме какво ни е харесало, за по-кратко. Щото да, до момента с * ми беше супер тъпо. Тъп, тъп, тъп, шонен. Наруто да се беше появил в средата на боя щеше повече да ми хареса от 8мо воскресение лУфеско. Ми тоя пич тряя да умре догодина вече бе, толко живот му отнеха... Тъпотия до шия, мн ме е яд...
Спойлера:
*- момента е появата на Иназума. Тогава си се върнах на пистата... от скуката от предните страници. Не бе, БЕЛИЯ, най-големия, ше остане да бакъпва Лъфи, дето е на една плюнка живот, само щото е показал воля.... Ае у десно бе.. и волята на Д и всичко... ОП ми стана любимото защото е приключение, в което главния герой е поставян като плюнка в океан, която иска да стане гьол, но контраста с океана винаги е личал. А сега ми го изправят пред адмирали, пред МИХОУК, пред ескадрила вицета... и нашия цепи каче ли му остават 5 метра до финиша на олимпиада, без никой да го спъва... А е мъртъв от 20 чаптъра насам и не можеше да се движи...
Са ако дядото не се обърне, принципно всичко е загубено. И се надявам да е вече, честно казано. ОП стана на БОЗА в най-епичния си момент е*Ти...
Мн зле...
Спойлера:
Който и да изръсят сега да спасява Муги-чан, ще си стане тъпотия, така че се надявам да не се стигне до там...
Някак изобщо не ми беше зор за тая глава... и сега и за следващата ми е все тая..
За едно нещо ме е яд и май Sayan точно го беше споменал -
Спойлера:
Белия що спа досега, седя ръгаха го мърда малко размята ги и толко , а сега в последната глава най-накрая организира капитаните - той го направи и им каза газ напред след Луфи , е не можеше ли от началото да е така ама след него - това от самото начало на битката ме дразни - пръснаха се всички и от целия куп пирати виждаме май само командирите на Белия , а даже в тая атака последната я нямаше и мацката от тях. От всички 43 или колто там кораба бяха от Новия Свят - къде са им капитаните ?
Крокодилчо ми хареса , не го очаквах това , Иназума също , Гарп - другото както вече казах - не.
Надявам се до 575 да свърши войната , ама може и с надеждите да си остана
Мен ме изпълни как онези двама оптимисти скочиха на Луфи, и докато той ги погледне, те бяха налегнати вече от 10 маймуни Гарп фтв ... жалко че е срещу Луфи, ама все пак викам за него
Публикувано на: Чет Яну 14, 2010 4:29 pm
Rampage
Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
Публикувано на: Чет Яну 14, 2010 11:21 pm
Dea7hr0w
Регистриран на: Пет Дек 08, 2006 11:11 pm Мнения: 58 Местоположение: Somewhere in the Grand Line ...
Доволно добър чаптър,поне според мен.. Единственото ,което не ми стана ясно в тази ШОУНЕН битка е това ,че все още не мога да разбера защо Белия като е толкова силен , велик и т.н. трябваше да го наръчкат некфи напълно random маринки,а после полу-мъртав да бекъпва Лъфи.. Жалко ,че по най-вероятно файта ще завърши със спасяването на Ейс от Лъфи,който в последствие ще припадне за има няма 1 месец и така..
П.С. като се замисля най-вероятно така и трябва да стане в един шоунен,макар и не дотолкова изявен във ОП.. Белия е СТАР , МНОГО СТАР .. А Лъфи си е new gen... както и син на Драгън... (НЕМАЛКО!)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения