|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 8:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Best Comedy ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 04, 2010 4:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Без въобще да се замислям Seitokai no Ichizon.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Best Comedy ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 14, 2010 11:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
bloodsongg написа: Жалко за Nyan Koi. Добра комедия си беше, но с такива опоненти просто няма шанс coughlookattheresultscough K-ON! разбира се... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Има още забавни, но K-ON! си ме е търкаляло по пода от смях... За разлика от някои, които само са ме разхилквали, а имат повече гласове ;_; Другото, което ме е карало да си бия юмруци в крака, че да млъкна с тоз мой хилеж, за да не събудя баща си през 4 сутринта е Kanamemo. Имаше своите моменти ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ама го няма
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Best Comedy ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 15, 2010 1:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
само К-ОН и Канамемо? тцтцтц, пропуснала си много. Гледай Натсу но Араши, поне първия сезон ти обещавам че ще те спука от хилеж ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) аз когато го гледах бях на ръба да припадна от смях ![=))](./images/smilies/=)).gif) едит: за Nyan Koi... шоу, което съм дропнал, да спечели награда... damn
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2009:] Best Comedy ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 27, 2010 6:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8009_1281383381.gif) |
Ryoka__ |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Сериозно - Nyan Koi и K-ON? Не са слаби анимета, но чак пък за най-добри комедии >< Nyan Koi си беше за ечито, но кой да ме слуша шегув, шегув ^^Аз си гласувам за Maria†Holic пък к'вото ще да става
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|