Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: Sekien No Inganock ~What A Beautiful People~ [H-Game]
МнениеПубликувано на: Чет Дек 31, 2009 12:19 am 
Аватар

Sekien No Inganock ~What A Beautiful People~ [Liar-soft][Eng]
Изображение

играта просто е уникална, със супер история и размазващ мрачен ART [но не толкова на персонажите колкото околната среда]
бая H-Game съм изиграл но със сигорност това е най добрата от тях (поне за мен) вярно не е няква много Hardcore от към Fuck (a можеше да е но уви...)
аз си падам мрачен тип а и металистче, такаче за хората харесващи мрачното и мрачната атмосфера играта е задължителна (но я препоръчвам и на всеки друк)

не преценявайте играта по тъпата и обложка! просто прегледайте линковете с инфо ;)
Info: Getchu / Galge

Game Link: линк

Install Notes: (знам че за повечето хора тук е ясно как става инстала, но за тея който не им е ясно ще обясня като за маймуните)

1. Разархивирате

2. Моунтвате MDS файла с Daemon Tools или друга емулаторска програма (ако не захапе може да моунтнете директно ISO-to)

3. Инсталирате (понеже инсталацията е на японски за да ви е по лесно гледайте следните знаци: (b) e back , (n) e next , (i) e Install) още едно уточнение след като моунтнете може да не успеете да я инсталирате от автоматичния AutoRun, ако се получи така отивате на виртуалното CD давате десен бутон и на Open...цъката на Setup-a с заглавието на играта и инсталирате

4. Отивате там кадето разархивирахте и цъкате inga-r3.exe и инсталирате това е english patch+crack

НЕЩО МНОГО ВАЖНО!!! ако нямате японски на PCто си след като сте инсталирали играта трябва да направите следното: би трябвало да сте я инсталирали играта в папка на име Liar, а в Lair автоматично се създава още 1 папка с името на играта на японски... нея трябва да я преименувате примерно на Sekien No Inganock или What A Beautiful People в противен случай ако нямате японски няма да може да инсталирате patch-а защото не разчита папката правилно (не е задължително да я инсталирате в оригиналната директория "C:\Program Files\Liar\" може да е кадето решите пример "D:\Games\Games\Liar\" )

5. Стартирате от ново-появилото се второ кракнато exe и Играете

System Requirements:
RAM: XP 512MB of Ram - Vista 1GB of Ram
Processor: желателно е да е поне 1.0GHz
ще са ви нужни около 6 GB за архивите , разархивираното ISO и инсталираната игра общо, но няма страшно след инстала триете архива и ISO-то, само играта заема 1.6 GB

ако имате проблем пишете (мен няма да ме има 2/3 дни) но все някой ще ви помогне... ако не като се прибера ще отговоря (след маймунското обяснение едвали някой ще има проблем)

Enjoy the game!!! готвя и една голяма изненада но има време

edit:
архивите по горе са лично мое дело , не са тея от нета...но ето ви нещо и от нета

OST: Link

Профил  

Заглавие: Re: Link: Sekien No Inganock ~What A Beautiful People~ [H-Game]
МнениеПубликувано на: Пет Яну 01, 2010 11:25 pm 
Аватар

за хората който не са разбрали за какво става дума в историята на играта, ето ви Info на English click here

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 02, 2010 2:12 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Арта нещо много не ми е по вкуса >> Гледам, че това е втората игра от поредица от 4 игри. Доколко е самостоятелна историята?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 02, 2010 4:10 pm 
Аватар

Safiir написа:
Арта нещо много не ми е по вкуса >> Гледам, че това е втората игра от поредица от 4 игри. Доколко е самостоятелна историята?

ами от изиграното несъм усетил нещо от историята да не е ясно, демек самостоятелна е до толко че да не усетиш липсата от другите части

колкото до ARTa.. той е добър що се отнася до игрите на english (който са масово с ужасен ART, сравнение с тях тук е по добре но пак и тоя ART e зле... това е лично мнение но за мен всички игри на eng са зле от към ART) , иначе попринцип много се дразня че игрите с найстина добър ART ги няма на eng примери хиляди

off/
фен съм на Sano Toshihide и така и неможах да изиграя и 1 игра с негов ART защото нямат eng (не че ги нямам като CG но) примери Hutago no Haha Seihonnou , Hime to Boin , Majodou , Ane to Boin , Seven Warriors Online~Offline , Queen Buon Giorno , Tsuma to Mama to Boin , Akibakei Kanojyo...ако някой изрови нещо от тях на eng нека го качи

или пък вече старите 3 части Milk Junkies и те така и устанаха без english
Resort Boin , Gun-Katana , Tappun Beach , Oppai Baka и тн млъквам

хора качвайте аkо е възможно повече H-Games
/off

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 02, 2010 4:29 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Ме, да ти кажа игрите на good job не се славят с кой знае каква история, тъй че не си пропуснал особено :lol: Иначе ако не ги рисуваше девойките с таквиз огромни гърди щеше да ми е от любимите художници. Как и да е - игрите на английски принципно не са много, но в последно време доста набъбнаха фенските преводи, тъй че ако някой по-навътре във фенсъбването може да даде сайт-а, който ги следеше проектите мисля, че ще има доста доволни.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 02, 2010 5:00 pm 
Аватар

трябва да ти кача негови неща CG някои по не известни в който гърдите са нормални , в по известните му и нови съм съгласен че големината им е един от минусите (но в някой от игрите може да избираш от 2 размера но и по малкия размер е недоволно огромем :lol: )

tnx за инфото че историйте са зле сега вече по неме е яд (аз несъм някой много навътре с анимето и хентайя или някав огромен фен такаче ако изцепя някоя глупост или тъпо расъждение несе чудете :roll: )

аре стига че се уляхме с off-topic [най вече аз] ако имаш да добавиш нещо пиши на PM

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 6 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]