|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 8:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 25, 2009 9:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
lzpreslav написа: p.s. който може да търси както трябва, намира, не е проблем на сайта, че изкарва много безсмислени резултати Мда проблема е в кифлите,които качват толкова безмислени работи ,right?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 26, 2009 4:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
lzpreslav написа: кифлите си качват смислени за тях си работи, щом има хора, които ги гледат - значи има смисъл да са там Въпроса на гледната точка? Тяхната е запетая,не мерси.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 29, 2009 6:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20462_1266079929.jpg) |
Sjilx_Matrix |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 9:34 pm Мнения: 1457 Местоположение: The Matrix | Ловеч
|
Dypeshnik написа: Не съм съгласен с тебе.Ползвам тубата доста време и винаги си намирам това което търся. И аз съм така. Този път не си прав Саяне.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 31, 2009 10:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ми не, всъщност май или пак сте ми изпуснали мнението и си говорите наизуст, или вие сте нещо ... Аз нямам 'проблеми' с тубата.. Нещо не схващате темата, грам... YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си. Нека ви го преведа ;0 -> ТУБАТА НАЙ-СЕТНЕ(!) Е ТОВА, КОЕТО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ!! И ГУБИ ПОТРЕБИТЕЛИ! и съкс =0 Естествено, зависи за какво му трябва на човек. Но мен лично не ме грее какво мисли НЯКОЙСИ за някой филм, когато цъкна да търся трейлър. Мен ме интересува трейлър, дадено интервю, бекстейдж, ала-бала... не ме интересува НЯКОЙСИ. А идеята на тубата е именно последното. И най-сетне тя стана това, което трябваше да бъде поначало и съответно на мен вече не ми върши работа. Трейлъри, интервюта, предавания и прочее- по-добре да си ги търся от източник, вместо от тубата, тъй като там попадам на видеоблога на НЯКОЙСИ. И съкс. Ако ви интересува последното - супер, нали. Но колко хора ги интересува последното?!?!?! Съответно колко хора са се отказали вече от тубата и мигрирали към сайтове от вида ѝ? Принципно не говорех за разните незаконни истории. Не протестирам срещу това, че се запазват авторски права, нз от къде ви скимна.. Но сега като го намесихте - МАСА народ са така, нали? Амв-тата, клиповете и други.. Съответно и тези хора са се/ще се откажат от тубата по един или друг начин. Тубата имаше най-голямата БД клипове в нета, но ги изхвърлиха. И не, не всички те са били незаконни. Просто сега е момента!! Като махнат незаконното съдържание, клипове, които са и малко спорни - се разхараха. Защото така е по-удобно. Така тубата се изчиства и остава само идеалистичната им идея - broadcast ya'r slefishness... ;D И остават само помии. В което няма лошо... Не ги обвинявам, не ги криткувам за това (въпреки, че може и така да ви изглежда) - това им е идеята, това и направиха. Даже - ЕВАЛА, че успяха. Просто успявайки - пропадна. За мен, ест. =0 Защото едно време я ползвах и аз доста. Но сега не толкова. Ползвам си я да, ест., но нищо общо с преди. А виждам хора, които само там живеят, те други сайтове не знаят. И се вглъбяват там да ровят като къртици, като могат да си намерят същия клип далеч по-лесно на друг видео-шеринг сайт.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 31, 2009 12:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Както винаги провокираш с мненията си. Сайта си е все още същия, вярно е че не можеш да намериш вече клипове като интервюта и зад кулисите, защото са премахнати заради някакви причини, които нямат нищо общо с YT. Масмедия, бих си махнал интервюто като директор заснел аватар, защото мога да го кача еди къде си а там да могат да го гледат само американски доносници, а другите да плащат. Единственото, което е сбъднал YT е твойте очаквания (ако си имал такива). За мен лично просто си един от хората, които стоят на тротоара в страни от цялата картинка и сочат с пръст, поне за този конкретен случай. Губях потребители, ти как мислиш това плаши ли ги ? Ни най- малко нито е прехраната им нито е края на света, в момента те действат както всяка една частна фирма прави, цокат пари. Потребители са оправими, тях не ги вълнува това.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 31, 2009 3:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Не разбирам защо ме изключваш от картинката. Аз ползвам тубата не-рядко. Но не толкова често колкото преди. И не я соча с пръст с цел да я оплюя, а с цел да коментираме парадокса - сбъдвайки предназначението си, губи потребители. Да, ако имаш 100 потребителя и загубиш 7, няма да ти пука, ок... но ги губиш, защото си достигнал началната си идея за сайта... <- това е темата. Ест., че ше провокирам - мислене му е бащата ;D
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 31, 2009 3:17 pm |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Squall_1st написа: ебаси майката, who cares? ХАХАХАХАХ Най - големия хейт.. Иначе изобщо не съм сългасен с вас.В тубата си намирам всичко без проблем.. поне за сега.А й плеара и качеството са си много добри.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 01, 2010 11:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
|
абе тубата губела потребители, не е вярно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) така като гледам, много малко хора ги дразни, че имало повече безсмислени клипчета, нека се радват хората, някои стават доста известни, това да събереш 50,000 души по цял свят, които следят подкастовете ти, изобщо не е лошо примерно единственото, което не ми харесва вече, е, че смъкнаха битрейта на аудиото на HD клиповете, откакто има FullHD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 01, 2010 3:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
SayanMk написа: - мислене му е бащата ;D Off: Провокираш и една голяма част си блъскат главата точно заради това. Щом си казал, така е. Разбира се това е само един малък фрагмент от голяма картинка. Ама ти го каза, темата е че губят потребители, а не че не може да се намери някое конкретно видео.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Масмедия: YouTube пропадна, сбъдвайки предназначението си ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 01, 2010 8:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2530.jpg) |
dantemp |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Fictional being написа: Деазнам, аз проблеми с намирането на трейлъри нямам Тру, а аз за друго не я ползвам xD
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|