|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) Публикувано на: Сря Дек 02, 2009 5:24 pm |
|
Erora |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:11 pm Мнения: 294 Местоположение: where you least expect me to be
|
Къде видя, че съм вегетарианка? Erora написа: Добре, след като изгледахте клипчето все още ли със задоволство ядете месо при положение, че знаете как мъчат тия животни и ги кормят живи? бях отвратена от начина по който убиват животните в кланниците.
|
|
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) Публикувано на: Пет Дек 04, 2009 6:50 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Erora написа: ако на острова наистина няма храна ще си ловя риба и пак ще издържа малко повече. Примера го дадох защото и аз бях останал с впечатлението на XaMeLeOnA написа: Как ще ядеш риба като си вегетарианка ? А смисъла зад примера бе, че в определени ситуации при липса на зеленчуци и най-големия вегетарианец ще посегне на животни с цел храна. Който отрича, че не би го направил е нагъл долен лицемер!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) Публикувано на: Вто Дек 22, 2009 5:19 pm |
|
Claymore47_Fen |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
Нямам нищо против клане на домашни животни и регулираниятлов.Ама голямта слободия ме дразни. П.П.И аз не разбирам вегетарианците.Особено строгите. П.П.2 Ама пък много обичам салата и не разбирам хората които не обичат зеленчуци.
_________________ MyMangaList MyAnimeList
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) Публикувано на: Сря Дек 30, 2009 1:38 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
Erora написа: Добре, след като изгледахте клипчето все още ли със задоволство ядете месо при положение, че знаете как мъчат тия животни и ги кормят живи? Erora написа: Само дето ако на острова наистина няма храна ще си ловя риба и пак ще издържа малко повече. абе... не че нещо ама ти някога през живота си чистила ли си люспите на риба ? Фащаш един остър нож и почваш да я дялкаш като парче дърво цялата, докато не я направиш нула номер. и пак, не че нещо ама сами си противоречите с изцепки от рода на - "охх горките създания през какво минават, ВИНАГИ ще чувствам болката им когато месото им се разлага в стомаха ми" нали.. просто, понеже са показали точни кадри от които си мислите, че се трогвате до такава степен, вие не осъзнавате, че го правите единствено и само за да задоволите вашите нужди. Не да ми почитате животните умряли в служба - издръжка на човечеството. Това са пълни глупости. имаше и още една изцепка от рода, че през живота ви и мравки не сте трепали, която просто няма да коментирам. Животните ядът растенията. По силните животни ядът по-слабите. Сиреч, по-силните оцеляват. Не се вкарвайте в някакви филми, каква болка ви е да убивате невинните животни, а в същото време да се тъпчете със свински кебапчета всяка вечер. Грозно е.
|
|
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) Публикувано на: Сря Дек 30, 2009 3:23 pm |
|
Erora |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:11 pm Мнения: 294 Местоположение: where you least expect me to be
|
Не, не съм чистила риба, но при конкретния пример -> самотен остров -> няма друга храна -> има само риба -> колкото и да е трудно няма да седя гладна ;d Какви филми, какви вафли, много сте ми чудни какъв ви е проблема, че някой се кефи на животните бе ? Т'ва че ви е различен мирогледа не означава, че веднага трябва да почнете да нападате на посоки. Цитат: вие не осъзнавате, че го правите единствено и само за да задоволите вашите нужди. О да, направо се подмокрям като видя как на животното му изтичат червата, о йеа И даа, и преди да гледам клипа съм яла месо, и сега ям месо, просто до сега НИКОГА не съм знаела че ги убиват... така о-о (не може ли поне да ги упояват или ддз) Хмм в какъв свят живеем... брб връщам се в света с розовите летящи слончета и пеещите цветенца
|
|
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) Публикувано на: Сря Дек 30, 2009 8:16 pm |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
А аз щото не ги обичам ? каква логика само. при конкретния пример се заявява, че се Очудваш от начина по който ги трепят, обаче разбираш ли, рибата също я боли като я стържеш с метално острие ? и за тва казах, че си противоречите за дето се правите на пристрастни към горките животни, а в същия момент ше ми ядете друго, защото сте щяли да умрете от глад ама не разбирате през ква болка минават ВСИЧКИ независимо дали е очевидно показана в клипче или не. И точно тва се нарича да си противоречиш. Е тва са ви филмите и вафлите и баниците и прочее. ама дори не се и усещате.
|
|
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) Публикувано на: Сря Дек 30, 2009 8:38 pm |
|
Erora |
|
|
|
Страхотна логика, ще я одера жива разбира се =D При положение че ми стана толкова гадно, че не догледах клипчето, мислиш ли че първо няма да се уверя дали рибата е МЪРТВА преди да я стържа? Знам че има учудващо тъпи хора по тоя свят, ама не съм чак толкова смотана, че да не знам какво говоря Болката винаги я има, но ако на някой му пукаше, щеше да я сведе до минимум.
|
|
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) Публикувано на: Сря Дек 30, 2009 9:29 pm |
|
bloodsongg |
|
|
|
Цитат: Правите се на пристрастни към горките животни, а в същия момент ше ми ядете друго, защото сте щяли да умрете от глад ама не разбирате през ква болка минават ВСИЧКИ независимо дали е очевидно показана в клипче или не. И точно тва се нарича да си противоречиш. Е тва са ви филмите и вафлите и баниците и прочее. Щом толкова те боли за животинките - недей яж месото бря. много е просто иначе просто говорите глупости без никакъв бакъп зад думите ви. "О много зле ги убиват, направо ги мъчат горките" ама не се ли усещате, че точно вие ги ядете и казвате на мама или тате "много беше вкусно." ем тва е достатъчно. и спирам да споря по тази глупава тема.
|
|
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) Публикувано на: Чет Дек 31, 2009 3:58 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Айде да видим дали с почти 7 милиарда души плячката ще стигне за всеки ден!? Говорите врели-некипели. Човечеството ,в този си вид ,е оцеляло благорение на култивирането и опитомяването на храната си. Ако не беше това много от вас нямаше да съществуват в този момент. Erora написа: просто до сега НИКОГА не съм знаела че ги убиват... така о-о (не може ли поне да ги упояват или ддз) Упойката струва пари.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) Публикувано на: Пет Яну 01, 2010 4:06 pm |
evip |
|
|
|
Пак се върнаха с темата за пържолите и ребърцата Клипа е за еноти Вие еноти ядете ли
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Whose Skin Are You In?(18+) Публикувано на: Нед Яну 24, 2010 7:27 pm |
Нарутард |
|
|
|
Цитат: Ах , как искам да ми дойде един вегетарианец в къщи. Та да му сложа аз на масата крехко пилешко , сушеница , пържоли и ребърца. Да помирише само и да ми каже как му се струва цялата тая работа с неговата диета.
И какво смяташ , че ще налапа месото?
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|